icon

Negatívne skúsenosti s baby plávaním v Trenčianskych Tepliciach

1europa23
24. júl 2025

Toto baby plávanie Vám vyslovene neodporúčam budete mať problem ho vobec dochodit ale najmä kvôl priestorovémukapacitnemu dôvodu pani trenerka nabera do kurzu až príliš vela plavcov nad kapacity priestoru pri bazene sa nachadza iba jedna šatna pre všetky kurzy to znamena ze ked jeden kurz konci a druhy zacina mamicky s detmi sa tlacia a prezliekaju v jednej velmi malej miestnosti ktora je navyse presklenna takze tam nieje absolutne ziadne sukromie kedze lekcie navstevuju aj oteckovia nehovorim o tom ked si tam prinesiete sedacku pre dieta aby ste si ho mali kam ulozit aspom kym sa prezleciete taktiez sa nachadza iba jedna sprcha pre vsetkych absolutne sa tu nedba na niaku hygienu navstevovala som uz aj iny kurz a tam sa mamicky a deticky umyvali tuhym mydlom pred vstupom do bazena lektorka na to osobitne dohliadala tu nic takisto plavanie je velmi zle zorganizovane aj co sa tyka dochadzky ale myslim co sa tyka plavania asprch pred a po plavani mamicky ktore koncia kurz sa casto predbiehaju pred mamicki ktore idu plavat a su v sprche dlho tym padom zdrzuju nasledujuci kurz myslim si ze toto je chyba trenerky ze nedokaze spravne zorganizovat postupy a usmernit mamicky tak isto pri nastupe na prvu lekciu velmi slaba komunikacia ziadne vysvetlenie nic iba telefonicky rozhovor ohladom dlzky ceny lekcii ja som mala zaujem o skusobnu lekciu ale pani instruktorka to galantne zahovorila tak zensom si nakoniec zaplatila cely kurz naraz uz chapem preco pretoze po skusobnej lekcii by som tam viac neprisla po rozhovore si zaplatis cely kurz a cavko kakauko pridi do vila tereza vtedy vtedy zaplat tolkoa tolko a dalej nič pocula som ze to tak zahovorila s viacerymi mamickami .mamička novačik je z toho cela vykukana nevie kam sa ma ist prezliect ani nic voda tam je dost studena na to ze sa tam idu kupat babatka od 4 m nielen v bazene ale aj v sprche a to niesom niaka fajnova ale aby aspom v sprche nesla nastavit teplota vody no neviem pri mojej prvej nasteve bola voda brutalne spinava a kalna neviem ako casto sa meni voda ale bola som zhrozena. Co sa tyka plavania a samotnej instruktorky neviem stretla som uz aj lepsiu ktora nemala taku dlhu prax a predsa len to plavanie bolo zazivnejsie toto pripomina skor take pomale umieranie cviky su ok ale chyba tomu trosku takeho nadsenia do zivota a hravej formy predsa len pracujeme s detmi a taktiez chodime si tam uzit prijemny cas s nasimi ratolestami a chceme sa na to plavanie tesit a nie si to proste co najskor odchodit. Mne osobne prekazalo ze tam pani instruktorka ma svoje dieta ktore bolo na prvej lekcii velmi mrzute takze ho musela cely cas ukludnovat aj na inych lekciach uz nebolo to dieta uplne ok to mi tiez nepride v poriadku ked pracujem tak pracujem mam sa venovat svojej praci za ktoru som platena a nie svojim detom s tymi mam byt doma na materskej toto bol za mna velmi rušivy element plavania nakolko na mensie deti bola moc velka a iba tam plavala kade tade na kazdej hodine a zbytocne rozptylovala nielen nas rodicov s detmi ale aj trenerku. Na druhej lekcii sme mali z nevysvetlitelnych dovodov skratenu lekciu o 10min co je taktiez akoze pre nna nepochopitelne ked ma hodina trvat 40min tak ma trvat 40min a nie 30minut pretoze bol vyssi pocet plavcov v bazene a niekto sa rozhodne ze to niektorym plavcom skrati len tak za to ze je nas viac v bazene to je akoze nonsen taktiez rusenie lekcii ked bolo zahlasenych 13 mamiciek ktore pridu inokedy vedela pani trenerka prehadzovat mamicky zo skupiny do skupiny ale spravit dve hodiny po 6 pre 13 mamiciek to uz bolo tazke taktiez mesiac v kuse rusit lekcie z dovodov akoze jej deti maju toho vela v skole alebo ze 3 a viac tyzdnov ma pani lektorka pokazene auto a kazdy tyzden pisat ze buduci tyzden uz urcite plavame a zrazu sa zase a zase neplava je za mna vrcholne neprofesionalne v dnesnej dobe sa da auto pozicat na kazdom rohu a najma ak viem ze mam niake závazky hlavne ze nam prisla po polke kurzu sms ze si mame zaplatit dalsi kurz samozrejme ziadny dalsi som uz nezaplatila a trvali sme po takme mesiaci a pol rusenia plavania aj na vrateni financii za zvysnu polovicu kurzu. Chcem ešte podotknuť ze po prvej lekcii sme tri tyždne chybali z dovodu choroby to samozejme pani instruktorka pri vraca i platby nezabudla podotknut ale to dolezitejsie pre mna je ten fakt ze ani nevedela kto sme a tym padom asi ani nevie kto jej chodi do toho kurzu lebo ma taky bordel vo všetkom a je neorganizovana.

rozculena
25. júl 2025

bodky a čiarky GDE?

kvjetecko
25. júl 2025

najdlhsie suvetie na svete 🙈

1europa23
autor
25. júl 2025
@rozculena

bodky a čiarky GDE?

@rozculena keby ste boli vy taka nasrata jak ja ani vy by ste nepisali bodky a ciarky

rozculena
25. júl 2025
@1europa23

@rozculena keby ste boli vy taka nasrata jak ja ani vy by ste nepisali bodky a ciarky

@1europa23 uvedomuješ si,to to nikto nebude čítať?

1europa23
autor
27. júl 2025
@rozculena

@1europa23 uvedomuješ si,to to nikto nebude čítať?

@rozculena ten kto to bude hladat to najde a precita si tak ako si to orecitali vsade inde 😉