icon

Očná ambulancia pre deti v Trenčíne

matiska15
17. aug 2023

Prosim Vas poradte očnu ambulanciu pre deti v trencine okrem nemocnice.

1mina
17. aug 2023

vidissimo

ivanakal
17. aug 2023

ja chodim so synom do Vidissima.

matiska15
autor
18. aug 2023

@1mina
@1mina neprijimaju nove deti :(

matiska15
autor
18. aug 2023

@ivanakal neprijimaju nove deti

1mina
18. aug 2023

@matiska15 aha skoda, ja som tam chodila s dcerou od roka, zrovna teraz nam prvy raz dali kontrolu az o rok dva...ale jedna dr sa mi zda ze je dlhsie pn, ta ku ktorej sa chodi s detmi tak moznoze aj preto

ivanakal
18. aug 2023

@1mina mne dali termin synovi na kontrolu az o skoro 3 mesiace. ☹ ze tam je iba 1 dr pre deti a ta tam nie je stale. Ze maju toho vela.

1mina
18. aug 2023

@ivanakal ano aj moja mala ist najprv niekedy v maji, volali mi ze nasa dr je pn a prelozila ju nejak o mesiac, a potom aj tak tam este nebola tak asi je nejak dlhsie... Inak moja chodila kazdeho pol roka takze to mi nejak nevadilo nebolo to nieco akutne

ivanakal
18. aug 2023

@1mina moj syn tiez kazdeho pol roka, preto ako pises, nejako mi to nevadi. 😀

bibg
30. aug 2023

Tu v TN nemožno sa dostať. My sme teraz u Vavrovej v poliklinike pretože sme urgentne museli riešiť synovi zabiehajuce ocko ale v októbri ideme do neovizie do Bratislavy. Bombardovala som hádam celé zapadne Slovensko, povedala som že zaplatím ale márne. Nakoniec som natrafila na celkom dobry termín. Za 2 mesiace. Aj tak sme mali mat u vavrovej kontrolu na konci septembra takze to nevadí. Btw ja som obvolávala skoro každý týždeň niekoho. Ale zas záleží aj aký máte problém. Susedu teraz zobrali so 4 ročným synom k činčalovej.

mipaga
6. okt 2023

Ahoj, neviem či je to ešte aktuálne, ale my chodíme k Cagalovej do NM. Kedysi robila v nemocnici v TN, teraz má svoju ambulanciu Binoko. Keď tak skús sa spýtať u nej. Chodila som k nej ja ako dieťa a teraz aktuálne chodí moja neter aj moja dcéra, skvelá je aj doktorka, aj sestrička 🙂

natallcek
13. júl 2024

@bibg ahoj prosím tá a s dr. Vavrovou ste boli spokojní? Tiež momentálne hľadám očnú lekárku pre 4 ročnú

bibg
14. júl 2024

@natallcek ahoj. dr vavrova už neordinuje išla do dôchodku. Ale prebrala jej ambulanciu dr solnikova. Ideme tam v pondelok na prvé vyšetrenie ale vraj je veľmi milá tak som zvedavá.

misqa48
25. aug 2024

@bibg ako ste boli prosím vás spokojná?

bibg
26. aug 2024

@misqa48 dobrý deň, my sme boli spokojní. Aj ja aj deti. Deti 5 a 3 si nikde nechceli dať zmerať očný tlak. Tu úplne bez problémov sestrička sa s nimi hrala že to bolo mimoni a tak. Bez placu bez problémov ja odporúčam 🙂 po niekoľkých dr v Trenčíne a v Bratislave sme našli konečne doktorku a sestricku ktoré nám vyhovujú.