icon

Odporúčania na pedopsychiatra v Trenčianskom kraji

26. aug 2025

Koho odporúčate ? Prípadne aj ďalej môžeme ísť ..ide o diagnostiku autizmu

koniarova
26. aug 2025

Trnava. Jánošíková, Láziková

autor
26. aug 2025
@koniarova

Trnava. Jánošíková, Láziková

@koniarova to sú psychologický ...potrebujem už pedopsychiatra

ssnowwhitee
26. aug 2025

@anonym_autor to je už podľa mňa jedno ak máte papier z diagnostiky od psychológa, pedopsychiater sa drží hlavne toho, teda ak potrebujete iba diagnózu na papieri.

koniarova
26. aug 2025
@anonym_autor

@koniarova to sú psychologický ...potrebujem už pedopsychiatra

@anonym_autor jaaj, to som si neuvedomila. Prepáč. K čomu to potrebuješ?

hopatko
26. aug 2025

Pedopsychiatrov na SK spocitas na dvoch rukach, takze odporucanie ti je na nic, potrebujes aby vobec brali novych pacientov. Google a volaj rad radom, NUDCH v BA, nemocnica v NR, sukromna klinika Calma.

koniarova
26. aug 2025
@hopatko

Pedopsychiatrov na SK spocitas na dvoch rukach, takze odporucanie ti je na nic, potrebujes aby vobec brali novych pacientov. Google a volaj rad radom, NUDCH v BA, nemocnica v NR, sukromna klinika Calma.

@hopatko presne tak.

koniarova
26. aug 2025
@hopatko

A čakacie doby mesiace.
@hopatko

anonym_a27325
26. aug 2025

V TN kraji je iba kvasnicka. Ja som s ním ale moc spokojná nebola, prešli sme do Ba na Kramáre

autor
28. aug 2025
@anonym_a27325

V TN kraji je iba kvasnicka. Ja som s ním ale moc spokojná nebola, prešli sme do Ba na Kramáre

@anonym_a27325 a u kvasničku ste s čím nebola spokojná ? A aké su u neho čakacie doby?