icon

Odporúčania na reštauráciu na stretávku v Trenčíne

6. jún 2025

Ahojte, prosím Vás viete mi odporúčiť nejaký priestor/ restiku pre cca 30-40 ludi na stretavku zo skoly? TN prip. okolie. Dakujem velmi pekne

sandratn
7. jún 2025

Hostinec u Ondreja Soblahov
Havran Trenčianska Turna

autor
7. jún 2025
@sandratn

Hostinec u Ondreja Soblahov
Havran Trenčianska Turna

@sandratn ďakujem, pozriem

zuzu1304
7. jún 2025

Mikes garage, vzadu majú takú väčšiu miestnost, ideálnu pre tých 30-40 ľudí, vlastné wc k tejto miestnosti, jedlo za mňa výborne.

autor
7. jún 2025
@zuzu1304

Mikes garage, vzadu majú takú väčšiu miestnost, ideálnu pre tých 30-40 ľudí, vlastné wc k tejto miestnosti, jedlo za mňa výborne.

@zuzu1304 ďakujem

sevrin
7. jún 2025

Skús Lanius na Mierovom námestí, je tam uzavretá miestnosť, kde by sa toľko ľudí mohlo vojsť, prípadne aj poschodie by možno šlo rezervovať. Kuchyňa tam je a na výber 8 druhov pív.

autor
7. jún 2025
@sevrin

Skús Lanius na Mierovom námestí, je tam uzavretá miestnosť, kde by sa toľko ľudí mohlo vojsť, prípadne aj poschodie by možno šlo rezervovať. Kuchyňa tam je a na výber 8 druhov pív.

@sevrin vďaka, pozriem aj to

ivec16
7. jún 2025

aj duplex na juhu ma na to priestor

autor
7. jún 2025
@ivec16

aj duplex na juhu ma na to priestor

@ivec16 dakujem, pozriem aj to 🙂

laskyy
7. jún 2025

country pub v trencine kusok od centra , dole kolkaren, varia a taxiky blizko boli sme vlani.

autor
7. jún 2025
@laskyy

country pub v trencine kusok od centra , dole kolkaren, varia a taxiky blizko boli sme vlani.

@laskyy super, dakujem aj za tento tip. Vyber samozrejme nebude len na mne tak som rada ze budeme mat viac moznosti.
Dakujem vsetkym 🙂

autor
7. jún 2025
@laskyy

@laskyy inak prave ho pozeram a ukazuje mi ze tevalo zatvorene :/ tak asi uz nefunguje

sevrin
7. jún 2025

Ano Country v centre mesta je už dlhodobo zavretý, ani neviem koľko rokov 3-4, ktovie

laskyy
8. jún 2025

aha, sorry , tak to bolo davnejsie.. nejak mi ten cas splyva.

autor
9. jún 2025
@laskyy

aha, sorry , tak to bolo davnejsie.. nejak mi ten cas splyva.

@laskyy v pohode 🙂 veru ten cas fakt “letí” … my budeme mat po 20 rokoch a mam pocit ze to bolo nedavno co som koncila 🙂

1ryba
Odpoveď bola odstránená