Odporúčania na reštauráciu na stretávku v Trenčíne
Ahojte, prosím Vás viete mi odporúčiť nejaký priestor/ restiku pre cca 30-40 ludi na stretavku zo skoly? TN prip. okolie. Dakujem velmi pekne
Hostinec u Ondreja Soblahov
Havran Trenčianska Turna
@sandratn ďakujem, pozriem
Mikes garage, vzadu majú takú väčšiu miestnost, ideálnu pre tých 30-40 ľudí, vlastné wc k tejto miestnosti, jedlo za mňa výborne.
Mikes garage, vzadu majú takú väčšiu miestnost, ideálnu pre tých 30-40 ľudí, vlastné wc k tejto miestnosti, jedlo za mňa výborne.
@zuzu1304 ďakujem
Skús Lanius na Mierovom námestí, je tam uzavretá miestnosť, kde by sa toľko ľudí mohlo vojsť, prípadne aj poschodie by možno šlo rezervovať. Kuchyňa tam je a na výber 8 druhov pív.
Skús Lanius na Mierovom námestí, je tam uzavretá miestnosť, kde by sa toľko ľudí mohlo vojsť, prípadne aj poschodie by možno šlo rezervovať. Kuchyňa tam je a na výber 8 druhov pív.
@sevrin vďaka, pozriem aj to
aj duplex na juhu ma na to priestor
country pub v trencine kusok od centra , dole kolkaren, varia a taxiky blizko boli sme vlani.
country pub v trencine kusok od centra , dole kolkaren, varia a taxiky blizko boli sme vlani.
@laskyy super, dakujem aj za tento tip. Vyber samozrejme nebude len na mne tak som rada ze budeme mat viac moznosti.
Dakujem vsetkym 🙂
@laskyy inak prave ho pozeram a ukazuje mi ze tevalo zatvorene :/ tak asi uz nefunguje
Ano Country v centre mesta je už dlhodobo zavretý, ani neviem koľko rokov 3-4, ktovie
aha, sorry , tak to bolo davnejsie.. nejak mi ten cas splyva.
aha, sorry , tak to bolo davnejsie.. nejak mi ten cas splyva.
@laskyy v pohode 🙂 veru ten cas fakt “letí” … my budeme mat po 20 rokoch a mam pocit ze to bolo nedavno co som koncila 🙂

Hostinec u Ondreja Soblahov
Havran Trenčianska Turna