Odporúčanie na zubára v Trenčíne a okolí
Dobrý deň.
Viete mi dať odporúčanie na zubára/zubárku v Trenčíne/Dubnici a okolí? Podmienky sú poisťovňa Dôvera, práca pod mikroskopom (kvôli komplikovanej oprave zubov).
Ďakujem
Čo som pozerala na internete tak nemajú poisťovňu dôvera. A konateľ/zakladatel MDDr. Demidov má na seba napísaných cca 40 sročiek, nepríde mi to seriózne
@olga_hurajova ešte som videla Bright smile, tam majú mikroskop ale tam tuším len union je zmluvná, potom ešte Elysium ale neviem ako je to s poisťovňami
@olga_hurajova zubná klinika flow. Zatial mi všetko robili pod mikroskopom. Som veľmi spokojná aj s prácou, aj s prístupom.
Majú všetky poisťovne.
@olga_hurajova zdravím,ja chodím do AB Clinic a som veľmi spokojná.Velmi príjemná pani zubárka a aj celý kolektív.Cennik vporiadku a zmluvy majú s Union a Všeobecnou zdravotnou poisťovňou.A super recenzie na Googli🙂 ... predtým som chodila k arabovi do Južanky na juhu a Nebola som spokojná.
Ahojte. Tak nakoniec som sa rozhodla pre Diente - dental studio. Mladé doktorky MDDr. Gavenda (majiteľka) a MDDr. Behánová (nová doktorka). Robia s poisťovňami UNION A DôVERA. Veľká profesionalita (som u MDDr. Behanovej nakoľko MDDr. Gavenda má už obsadené a len pre Behanovú prijímajú nových pacientov). Robia aj pod mikroskopom, priestory krásne nové a čisté.
ODPORÚČAM, kiež by zdravotníctvo fungovalo všade tak ako napŕiklad v tejto súkromnej ambulancii.
PS: nová ordinácia krásna, čistá - známa mi ukazovala fotky ako to tam predtým vyzeralo (bola to budova kde boli byty) a klobúk dole staviteľovi, čo to takto prerobil.
Z mojej skusenosti mozem doporucit jednoznacne Elysium clinic. Nemaju sice zmluvy s poistovnami ale doktor Chorvat je skutocne odbornik. Maju moderne vybavenie, mikroskopy, 3D rontgen. Vsetko pod jednou strechou doslova.
Vsimla som si v cakarni, ze lekar bol aj oceneny vramci Ciech a Slovenska 1.miestom v estetike zubov. S predoslou skusenostou so zubarom je to neporovnatelne.
Z mojej skusenosti mozem doporucit jednoznacne Elysium clinic. Nemaju sice zmluvy s poistovnami ale doktor Chorvat je skutocne odbornik. Maju moderne vybavenie, mikroskopy, 3D rontgen. Vsetko pod jednou strechou doslova.
Vsimla som si v cakarni, ze lekar bol aj oceneny vramci Ciech a Slovenska 1.miestom v estetike zubov. S predoslou skusenostou so zubarom je to neporovnatelne.
@luca_ca si sa zaregistrovala kvôli tomu, aby si robila reklamu elysiu? Prvý deň registrácie a už 5. príspevok na túto predraženú kliniku 😂
Ja mám s Chorvátom úplne iné skúsenosti (negatívne - asi preto že nepracujem na marketingu tejto ambulancie). Je to nafúkaný a povýšenecký zubár ktorý si mysli, že nie je nad neho. Sú v okolí Trenčína určite lepšie ambulancie, nenechajte sa zlákať na takýto lacný marketing 😂
@luca_ca si sa zaregistrovala kvôli tomu, aby si robila reklamu elysiu? Prvý deň registrácie a už 5. príspevok na túto predraženú kliniku 😂
Ja mám s Chorvátom úplne iné skúsenosti (negatívne - asi preto že nepracujem na marketingu tejto ambulancie). Je to nafúkaný a povýšenecký zubár ktorý si mysli, že nie je nad neho. Sú v okolí Trenčína určite lepšie ambulancie, nenechajte sa zlákať na takýto lacný marketing 😂
@olga_hurajova Nie taketo veci nepodporujem. Pokial si to myslite je to vas nazor. Nebudem plytvat casom s vasimi domienkami. Hladala som dlho zubara a ano pridala som 5 prispevkov lebo vela ludi ma evidentne rovnaky problem najst dobreho lekara.
Mne naopak nepride normalne pozerat konatelov firmy nakolko to moze byt aj uplne ina osoba ako lekar a pozerat kolko ma sro. Ja, ked hladam dobreho lekara nie konatela firmy pozeram recenzie a hodnotenia. Asi tie hodnotenia na googl hovoria pravdu a presvedcila som sa na vlastnej kozi. Evidentne mate nejaky konflikt zaujmu voci lekarovi alebo klinike. Ale doktor Chorvat je podla mojej skusenosti velmi dobry odbornik a aj ludsky.

@olga_hurajova skúsila by som novootvorenú Nova klinika, sú v Masaryčkách