icon

Odstránenie znamienok a bradavíc na klinike v Trenčíne

3. aug 2024

prosím je niekde v Trenčíne nejaká dermatologická klinika alebo niečo podobné ? nemyslím priamo kožného lekára kde treba výmenný lístok.
v tehotenstve sa mi spravilo vela znamienok aj bradavíc malých a chcem si to nechať aj skontrolovať aj odstrániť čo sa dá

susitko
3. aug 2024

ja som bola v Dermatop Trencin....za mna spokojnost.

1mina
4. aug 2024

pripnem sa ja som aj bola u koznej, odporucila na jesen vybrat jedno znamienko vo vlasoch - povedala som zeby som radsej laserom, ona mi spominala tiez dermatop. Ale neviete niekto ci to robia aj v dca ?

adya01
5. aug 2024

Mozno trochu od ruky, ale dr. Hurtova v Puchove, par rokov dozadu som tiez bola odstranovat bradavicky.

meibe
5. jún 2025
@susitko

ja som bola v Dermatop Trencin....za mna spokojnost.

@susitko koľko to stalo prosím?

luca_ca
30. jún 2025

V Trencine Elysium clinic. Top pristup a ochota. Dokonca mi vyriesili aj problem na viac, ked som sa opytala. Mozem len odporucat.

autor
7. júl 2025
@luca_ca

V Trencine Elysium clinic. Top pristup a ochota. Dokonca mi vyriesili aj problem na viac, ked som sa opytala. Mozem len odporucat.

@luca_ca a cenovo sú dostupný nie je to tam predražené ?

luca_ca
12. júl 2025
@anonym_autor

@luca_ca a cenovo sú dostupný nie je to tam predražené ?

@anonym_autor
Spociatku som pocula, ze vraj je klinika predrazena. Ale uprimne, ked som si porovnavala ceny s inymi ambulanciami, bola som prekvapena - prijemne. V mnohych pripadoch maju ceny dokonca nizsie a kvalitu sluzieb na velmi vysokej urovni.
Za mna mozem len odporucat. Pristup, profesionalita a vysledok stal rozhodne za to.