Pediatričky v Trenčíne
Ahojte..kto chodí s deťmi k týmto dr..Jancova..Menhertova alebo Mandincova..skúsenosti?
@lenuska1907 ahoj..ja ešte len budem potrebovať.. k jancovej patrím.. ostatne 2 že by ma vzali
@lenuska1907 len ona ze je veľmi stará
@siskaa86 ako ja som zatial spokojna, vsetko vybavim rychlo, dost aj cez telefon co mi vyhovuje. No nakolko ideme mat dalsie babatko chcela som niekoho mladsieho, kto nas bude mat az kym nebudu deti dospele, bohuzial nikto iny neberie
@lenuska1907 však to ze keď skončí kto tam za ňu pojde
@siskaa86 Uprimne vzdialenost do ambulancie mi velmi vyhovuje, bolo by fajn keby tam pride niekto novy, ale nemam dojem, ze by sa zatial chystala na dochodok
Chodím s malým k Dr. Meňhertovej.
Sestričky úžasné, doktorka priama, k veci, milá.
Ale keďže drobec nemal žiadny väčší problém, tak neviem povedať, aké má liečebné "postupy".
Priestory majú krásne nové.
Za mňa 10 z 10 😃
@siskaa86 ja som od Menhertovej odišla po 2 r
@poslednepogo a aký dôvod?
@siskaa86 chodím s oboma synmi k Meňhertovej, sestričky sú milé, ústretové, doktorka je tichšia ale so starostlivosťou ani s vyšetrením nikdy problém nebol. Riešila každé podozrenie, ak bolo treba poslala do odbornej ambulancie, pri nasadzovaní liečby robí CRP a nepredpisuje antibiotiká ak ich ozaj netreba. My sme spokojní 👍
@kaajuiaatko ďakujem za tvoju skúsenosť.. napíšte teraz nejakého dobrého lekára pre deti je ťažké..s čakaním je to ako..dlho sa čaká?
@siskaa86 no ja som nebola spokojná práve preto že doktorka je tichšia, nebolo jej moc dobre rozumieť, termín očkovania mi bol zmenený, vraj mi išiel mail, nič mi neprišlo, tak som prišla na ten pôvodný, nesprávali sa najmilšie. Nevedeli ako sa dieťa volá, tak si to pozriem asi.. Pani Dr. predpisovala synovi 3 mastičky na exém, potom sa ma pýta čím mu to natieram, tak tiež si to asi pozriem. Toď moja skúsenosť, asi som zvyknutá na osobnejšiu starostlivosť.
@poslednepogo a kam si presla
@siskaa86 funguje im online objednávací systém kde si vyklikneš kedy ti vyhovuje. Asi 2 krát za 10 rokov čo sú deti u nej sa nám stalo, že bol poradovník plný, volala som sestričke a tá mi povedala čas kedy s dieťaťom prísť. Naposledy mal mladší kontrolu po chorobe 2 dni pred preventívnou prehliadkou a keďže v čakárni nikto nebol, urobila mu rovno aj tú aby sme tam nemuseli chodiť o 2 dni znova a krpec nech nevynecháva zbytočne v škole, len som na druhý deň priniesla ranný moč, podala sestričke a bolo vybavené. Mne osobne nevadí prístup doktorky, ako som písala vyššie, keď mala podozrenie odoslala nás do odbornej ambulancie (a to sme si prešli alergológiou, gastrom, neurológiou, endokrinológiou, ORL), nikdy som nemala žiadny problém s jej liečbou. Ak bolo treba zmeniť lieky, zavolala som do ambulancie a vybavila to po telefóne. U mladšieho hneď zistila hypertóniu a poslala nás cvičiť na rehabilitácie.
@kaajuiaatko každému vyhovuje iný prístup.. mne by tiež nevadilo pokiaľ by bola tichšie..spýtam sa ak nerozumiem..skôr by mi vadilo ak by poriadne nevysetrila..budem mat novorodenca..som rada ze ma vôbec vezme..pokiaľ teda je dieťa choré treba zavolať a dohodnúť si..inak objednať cez systém?
@siskaa86 aj ja keď som nerozumela, opýtala som sa a vysvetlila podrobnejšie. Nie aj keď je dieťa choré, vieš si ho objednať cez online poradovník. Iba ak by bol online poradovník plný, vtedy voláš sestričke. Čo sa týka vyšetrenia, starší syn má zvýšený dávivý reflex, stačí jej povedať nech nepoužíva paličku keď pozerá mandle v hrdle a rešpektuje to, vyšetrí aj bez toho. Dlhé roky robila na detskom oddelení v nemocnici.
@kaajuiaatko tak super..však človek tam nejde na kávu si pokecat..máš choré dieťa..tak chceš hlavne dobre vyšetriť..a rýchlo domov liečiť..ani lekar nemá kedy pri takom počte deti všetko obkecat..ja mam práve rada lekárov k veci..takže mne to bude vyhovovať..aj gynekologicku som tu našla super..tak som rada aj tomuto..bývaš v tn?
@kaajuiaatko mňa by odradilo len to keby sa nevenovala riadne vyšetreniu alebo vyslovene arogantne správanie..so sestričku som písala ta vyzerá v pohode..tak sa rozhodujem medzi touto dr a dr Mandincovou..ta je ze tiež ok
@siskaa86 presne tak, vyšetrí a šup liečiť. Áno bývam v Trenčíne 🙂 Tiež som počula na Mandincovú pozitívne ohlasy ale osobnú skúsenosť nemám, držím palce v rozhodovaní
@kaajuiaatko len u nej že je nejaká starsia nie moc príjemná sestrička..tak adi radšej zvolím túto dr..ďakujem za tvoje správy
@siskaa86 za máličko, ak by si mala ešte nejaké otázky, kľudne napíš 🙂
@siskaa86 my máme Mandincovú a som spokojná aj s doktorkou aj so sestričkou. Na poradne vždy objedná na presný čas. Troška mi chýba,. že sa na vyšetrenie počas choroby nedá objednať na čas, ale len tam prísť a čakať,. dokedy človek príde na rad. Viem že niektoré pediatričky už používajú online objednávací systém aj na bežné vyšetrenia počas choroby.
U dr.Menhertovej mám aj ja obe deti…. Vyšetruje dôsledne , neponáhľa sa , crp vyšetruje na počkanie ak treba…. S deťmi to vie, moje s ňou vždy pekne spolupracovali …. Ambulancia čistá , nová….keď niečo nerozumiem vysvetli… a sestričky ani nekomentujem , tie má úplne zlaticka

Mame Jancovu, nikto iny nebral....