icon

Poliklinika Trenčín - časenka

holubkovag
16. máj 2025

Ahojte, neviete prosim o niekom, kto by mi isiel v pondelok rano 19.5 vystat casenku na polikliniku samozrejme za sponzorske?

Dakujem

simona082
16. máj 2025

Nedá sa objednať cez ecasenku?

holubkovag
autor
16. máj 2025
@simona082

Nedá sa objednať cez ecasenku?

@simona082
Citala som, ze najpr sa dava casenka tym, co su fyzicky pritomni, az potom ecasenka. A potrebovala by som tam ist

simona082
16. máj 2025
@holubkovag

@simona082
Citala som, ze najpr sa dava casenka tym, co su fyzicky pritomni, az potom ecasenka. A potrebovala by som tam ist

@holubkovag nie je to tak, že keď ides cez ecasenku tak to pusti až napr od čísla 10? Ze tých prvých 10 je pre tých co tam ráno čakajú? Lebo ja som sa tiež včera objednavala k suchemu a na cely týždeň tam nebola 1 vôbec na výber. Ze ci to tak nie je náhodou.

holubkovag
autor
16. máj 2025
@simona082

@holubkovag nie je to tak, že keď ides cez ecasenku tak to pusti až napr od čísla 10? Ze tých prvých 10 je pre tých co tam ráno čakajú? Lebo ja som sa tiež včera objednavala k suchemu a na cely týždeň tam nebola 1 vôbec na výber. Ze ci to tak nie je náhodou.

@simona082
Aha, tak mozno je to takto

holubkovag
autor
16. máj 2025
@simona082

@simona082
A pusti ma to objednat cez e casenku, ked idem ku nemu prvy krat? Co sa tam prosim zadava? Dakujem

simona082
16. máj 2025
@holubkovag

@simona082
Aha, tak mozno je to takto

@holubkovag ja by som tam tiež isto nešla čakať 😀 podla mňa keď sa dá cez ecasenku tak ta isto zoberú. To tam ide rýchlo. Napr suchý tam ma tusim 60 pacientov za deň. To vychádza cca 10 za hodinu. Tak vieš približne kedy máš prísť. Ja tam vždy zavolám keď idem, ze mam také a také číslo ze mam male bábätko ze kedy mám prísť lebo ponáhľam aby dlho nebolo bezo mňa. A vždy mi ochotne povedia.

simona082
16. máj 2025
@holubkovag

@simona082
A pusti ma to objednat cez e casenku, ked idem ku nemu prvy krat? Co sa tam prosim zadava? Dakujem

@holubkovag ano jasne. Meno, rodné číslo a správa pre lekára ale to netreba..vyberieš si dátum a číslo casenky.

holubkovag
autor
16. máj 2025
@simona082

@holubkovag ano jasne. Meno, rodné číslo a správa pre lekára ale to netreba..vyberieš si dátum a číslo casenky.

@simona082 dakujem velmi pekne za info

simona082
16. máj 2025
@holubkovag

@simona082 dakujem velmi pekne za info

@holubkovag nie je zač, dúfam, ze pomohlo😊

lenka7477
16. máj 2025

a ku komu a prečo potrebuješ ísť ? nenapísala si presne . V poliklinike sú na časenku ortopédi , chirurgovia ...