Pôrodnica Trenčín
dobrý deň rodiť mam až cez leto ale nejak ma to napadlo… chcem sa spýtať minulý rok som rodila v PN celé
zle musela som tam pobudnúť 5 dní so ženami ktoré ani nerodili ale boli spojené oddelenia vadilo im všetko aj to že mala plakala . ale poďme k veci koľko dní musíte po porode pobudnúť s babom v Tn?
Ja som bola 5 dní ale to bol pôrod sekciou. Mamičky čo rodili prirodzene šli skôr, väčšina myslím na tretí deň.
Prvý krát som rodila v stredu pred polnocou a domov som išla v nedeľu (december 2019) Druhý krát v sobotu doobeda a domov v utorok(okt-nov 2021). Keď je tam veľa rodičiek snažia sa pustiť domov čo najskôr, samozrejme ak nie sú žiadne komplikácie.
Ja som bola veľmi spokojná
Mala som prirodzený pôrod...19teho a 23 sme išli domov
Dieťa držia 72h kvôli odberu z päty väčšinou, ja som išla v máji 2020 na reverz po 24h ,odber mi spravila pôrodná asistentka moja doma.nemali s tým vôbec problém,všetky vyšetrenia stihli bábätku spravit
Rodila som vo štvrtok a v sobotu ráno som išla domov. Na odber z paty sme prišli v nedeľu na presnú hodinu dole do detského pavilónu. Druho a viac rodičky naozaj prepúšťajú hned po 48 hodinách ak je babo ok.
Pustili nás po 72 h
Prvorodička po 72 H nás pustili .
Ja som bola po cisárskom na 5 deň prepustena. Tie čo rodili normálne a bolo vsetko OK šli na 3den, aj prvorodicky.
Tak ako pisu vyssie, vacsinou isli vsetky po 72 h.

ahoj, myslim ze tiez 5 dni bez komplikacii. Zisti si ci mozes po podpisani regresu odist hned - ambulantny porod.