icon

Pôrodnica Trenčín: Ako sa objednať na poradňu?

10. júl 2024

Baby ak tam chcem ísť na poradňu ale čaká ma ešte poradňa u môjho gynekológa môžem sa už vopred objednať do TN ?

simona082
10. júl 2024

Myslím, že sa netreba dlho popredu objednávať....mne povedal môj gyn na poslednej, že si mám zavolat a objednat sa už do nemocnice na poradnu, že už len tam budem chodiť a ked som volala povedala som kt. týždeň som (bola som 35) a objednala ma hneď o týždeň, čiže 36 ako sa ma ísť. Stihla som tam ísť len raz, potom o 4 dní som uz rodila😀

waikikiijuri
10. júl 2024

@simona082 ako si bola spokojná v tn v pôrodnici ak sa môžem spýtať?

simona082
10. júl 2024

@waikikiijuri ja som bola veľmi spokojná a to som prvorodička. Rodila som teraz v apríli. Od doktorov, cez sestričky na jednom aj druhom oddelení, laktačné, upratovačky. Až sa mi nechcelo odtiaľ odchádzať😀 Akurát jedna pani co zbierala tácky bola taká drzá🤣 lebo na jedlo je neviem teraz presne ale cca hodina a pár krát ked mala akurat službu som to nestihla a bola taka drzá ze to mam mat na ten čas nachystane😅 pritom ostatné to neriesili. Ale myslím, že to je nepodstatné😊

waikikiijuri
10. júl 2024

@simona082 super dakujem za info☆mňa to čaká za pár dní tak preto sa informujem.

simona082
10. júl 2024

@waikikiijuri držím palce, nech to máš rýchlo za sebou😊 hlavne nečítaj recenzie lebo ja som čítala a som sa bála, že čo to bude😀 ale nakoniec som bola milo prekvapená😊