icon

Práca pomocného pracovníka v nemocnici Trenčín

zuzanagerbelova
Dnes o 14:01

Ahojte,robi niekto z vas pomocneho pracovnika v Tn nemocnici?

anonym_bde37a
Dnes o 14:23

@zuzanagerbelova mozno syn @ikuska27 , nevieme ci prave v tejto nemocnici

ikuska27
Dnes o 16:30
@anonym_bde37a

@zuzanagerbelova mozno syn @ikuska27 , nevieme ci prave v tejto nemocnici

@anonym_bde37a áno.. môj syn robí... pomocný nezdravotnicky personál na OAIM

zuzanagerbelova
autor
Dnes o 16:36
@ikuska27

@anonym_bde37a áno.. môj syn robí... pomocný nezdravotnicky personál na OAIM

@ikuska27 prosim co je ta skratka🫣🙂chcem skusit si podat ziadost...len neviem ci ma zadelia iba kam potrebuju...

ikuska27
Dnes o 17:32
@zuzanagerbelova

@ikuska27 prosim co je ta skratka🫣🙂chcem skusit si podat ziadost...len neviem ci ma zadelia iba kam potrebuju...

@zuzanagerbelova jaaaj 😄 to je ARO....ale oni si asi zadelia kam potrebujú.. nedostatok je všade

cacianka
Dnes o 17:41
@zuzanagerbelova

@zuzanagerbelova oddelenie anesteziologie a intenzívnej medicíny ( jis, aro). Pri pohovore ti povedia , upresnia a ty sa pýtaj.
Pozri či majú viac pozícii, ktoré potrebujú obsadiť. Podľa toho ktoré oddelenie , pracovná náplň je podobná ale aj rozdielna.

anonym_95abba
Dnes o 18:07
@ikuska27

@zuzanagerbelova jaaaj 😄 to je ARO....ale oni si asi zadelia kam potrebujú.. nedostatok je všade

@ikuska27 prosím ťa a čo má v náplni práce? Robí aj nočné? To reagoval na inzerát či len poslať žiadosť? Uvažujem o externom štúdiu praktickej sestry, a že by som sa skúsila takto zamestnať, aby som mohla študovať....

simkam2912
Dnes o 18:22

Ja som takto zacinala,uz som sanitar,ale robime uplne to iste...

zuzanagerbelova
autor
Dnes o 18:24
@anonym_95abba

@ikuska27 prosím ťa a čo má v náplni práce? Robí aj nočné? To reagoval na inzerát či len poslať žiadosť? Uvažujem o externom štúdiu praktickej sestry, a že by som sa skúsila takto zamestnať, aby som mohla študovať....

@anonym_95abba presne aj ja rozmyslsm si dorobit tie 2r😄

zuzanagerbelova
autor
Dnes o 18:26
@cacianka

@zuzanagerbelova oddelenie anesteziologie a intenzívnej medicíny ( jis, aro). Pri pohovore ti povedia , upresnia a ty sa pýtaj.
Pozri či majú viac pozícii, ktoré potrebujú obsadiť. Podľa toho ktoré oddelenie , pracovná náplň je podobná ale aj rozdielna.

@cacianka da sa ti napisat aj sukromna s?

zuzanagerbelova
autor
Dnes o 18:30
@simkam2912

Ja som takto zacinala,uz som sanitar,ale robime uplne to iste...

@simkam2912 na akom odd.si zacinala?

simkam2912
Dnes o 18:45
@zuzanagerbelova

@simkam2912 na akom odd.si zacinala?

@zuzanagerbelova ortopedia a som tam doteraz

anonym_95abba
Dnes o 18:46
@cacianka

@cacianka zaujímala by ma ta náplň práce ak môžeš napísať a či sa pracuje na smeny alebo len ranne

anonym_95abba
Dnes o 18:48
@zuzanagerbelova

@anonym_95abba presne aj ja rozmyslsm si dorobit tie 2r😄

@simkam2912 a čo robíš ako sanitar alebo aj predtým?
@zuzanagerbelova ja už som mala minulý rok prihlášku, ale zrušila som dom to, lebo som menila prácu. Lenže v práci ma to nebaví a stále láka do zdravotníctva. Ale som samoživiteľka, tsk príjem potrebujem.

anonym_95abba
Dnes o 18:48
@simkam2912

@zuzanagerbelova ortopedia a som tam doteraz

@simkam2912 a si spokojná? Chces ísť na praktickú sestru?

simkam2912
Dnes o 18:49

Vacsinou 12 ky, denne,nocne, ale niektore oddelenia maju aj 8 hodinove smeny, aj my mame jednu co robi 8 micky,. Napln toaleta, podavanie stravy, dezinfekcia, doprovod na vysetrenia. Ak chces napis mi na messenger.Zle sa mi sem.pise

zuzanagerbelova
autor
Dnes o 19:01
@simkam2912

Vacsinou 12 ky, denne,nocne, ale niektore oddelenia maju aj 8 hodinove smeny, aj my mame jednu co robi 8 micky,. Napln toaleta, podavanie stravy, dezinfekcia, doprovod na vysetrenia. Ak chces napis mi na messenger.Zle sa mi sem.pise

@simkam2912 na messenger pod akym menom?