Práca pomocného pracovníka v nemocnici Trenčín
Ahojte,robi niekto z vas pomocneho pracovnika v Tn nemocnici?
@zuzanagerbelova mozno syn @ikuska27 , nevieme ci prave v tejto nemocnici
@anonym_bde37a áno.. môj syn robí... pomocný nezdravotnicky personál na OAIM
@anonym_bde37a áno.. môj syn robí... pomocný nezdravotnicky personál na OAIM
@ikuska27 prosim co je ta skratka🫣🙂chcem skusit si podat ziadost...len neviem ci ma zadelia iba kam potrebuju...
@ikuska27 prosim co je ta skratka🫣🙂chcem skusit si podat ziadost...len neviem ci ma zadelia iba kam potrebuju...
@zuzanagerbelova jaaaj 😄 to je ARO....ale oni si asi zadelia kam potrebujú.. nedostatok je všade
@zuzanagerbelova oddelenie anesteziologie a intenzívnej medicíny ( jis, aro). Pri pohovore ti povedia , upresnia a ty sa pýtaj.
Pozri či majú viac pozícii, ktoré potrebujú obsadiť. Podľa toho ktoré oddelenie , pracovná náplň je podobná ale aj rozdielna.
@zuzanagerbelova jaaaj 😄 to je ARO....ale oni si asi zadelia kam potrebujú.. nedostatok je všade
@ikuska27 prosím ťa a čo má v náplni práce? Robí aj nočné? To reagoval na inzerát či len poslať žiadosť? Uvažujem o externom štúdiu praktickej sestry, a že by som sa skúsila takto zamestnať, aby som mohla študovať....
@ikuska27 prosím ťa a čo má v náplni práce? Robí aj nočné? To reagoval na inzerát či len poslať žiadosť? Uvažujem o externom štúdiu praktickej sestry, a že by som sa skúsila takto zamestnať, aby som mohla študovať....
@anonym_95abba presne aj ja rozmyslsm si dorobit tie 2r😄
@zuzanagerbelova oddelenie anesteziologie a intenzívnej medicíny ( jis, aro). Pri pohovore ti povedia , upresnia a ty sa pýtaj.
Pozri či majú viac pozícii, ktoré potrebujú obsadiť. Podľa toho ktoré oddelenie , pracovná náplň je podobná ale aj rozdielna.
@cacianka da sa ti napisat aj sukromna s?
Ja som takto zacinala,uz som sanitar,ale robime uplne to iste...
@simkam2912 na akom odd.si zacinala?
@cacianka zaujímala by ma ta náplň práce ak môžeš napísať a či sa pracuje na smeny alebo len ranne
@anonym_95abba presne aj ja rozmyslsm si dorobit tie 2r😄
@simkam2912 a čo robíš ako sanitar alebo aj predtým?
@zuzanagerbelova ja už som mala minulý rok prihlášku, ale zrušila som dom to, lebo som menila prácu. Lenže v práci ma to nebaví a stále láka do zdravotníctva. Ale som samoživiteľka, tsk príjem potrebujem.
@zuzanagerbelova ortopedia a som tam doteraz
@simkam2912 a si spokojná? Chces ísť na praktickú sestru?
Vacsinou 12 ky, denne,nocne, ale niektore oddelenia maju aj 8 hodinove smeny, aj my mame jednu co robi 8 micky,. Napln toaleta, podavanie stravy, dezinfekcia, doprovod na vysetrenia. Ak chces napis mi na messenger.Zle sa mi sem.pise
Vacsinou 12 ky, denne,nocne, ale niektore oddelenia maju aj 8 hodinove smeny, aj my mame jednu co robi 8 micky,. Napln toaleta, podavanie stravy, dezinfekcia, doprovod na vysetrenia. Ak chces napis mi na messenger.Zle sa mi sem.pise
@simkam2912 na messenger pod akym menom?

@zuzanagerbelova mozno syn @ikuska27 , nevieme ci prave v tejto nemocnici