icon

Skúsenosti s kaderníctvom Mojafrizenti v Trenčíne

patricia1508
9. apr 2025

Máte prosím niekto skúsenosti s kadernictvom Mojafrizenti v Trenčíne? 🍀

ivanakal
9. apr 2025

@patricia1508 myslis Moja Frizerski? Moja mama tam chodi na strihanie. Doteraz nikde spokojna nebola, ale tu ju vzdy perfektne ostrihala. Prvy krat to mala s konzultaciou, kadernicka sa jej vlasom velmi dlho venovala. Je ale pravda, ze je to drahsie kadernictvo.

kaajuiaatko
10. apr 2025

@patricia1508 chodím tam aj ja, muž, aj naše decka. Veronika je veľký profesionál co sa týka vlasov, poradí, pomôže, hľadá spôsob ako, nie výhovorky. Cenu ma primeranú vedomostiam, my na ňu nedáme dopustiť.

victory1
11. apr 2025

@kaajuiaatko pozerala som jej stranku..riesi aj padanie vlasov? Bud nie,ale nevidim 🙈

kaajuiaatko
13. apr 2025

@victory1 to neviem, treba ju kontaktovať. Co sa ale týka padania vlasov, skus v lekárni sa opýtať na metioniny (tak sa to volá), su to kapsule, ktoré užívaš podľa potreby, ci už na lamavost, padanie, hustotu vlasov, dĺžku, ... neviem či každá lekáreň ich má, kolegyňa ich objednávala v Benu lekárni

patricia1508
autor
13. apr 2025

@victory1 je to možné keď robí trichologiu ,hľadá asi problém,skuste jej napísať,ja som chodila do Hair therapy Studio oni tiež riešia padanie vlaskov ,často som tam chodila na Hennu aj na čistenie pokožky,ale momentálne je to finančne dosť náročné pre mňa,tak hľadám niečo iné za prijateľnejšiu cenu

victory1
13. apr 2025

Dakujem..no,hlavne to prve 2,5 hodinove asi nedam...
@patricia1508
@kaajuiaatko

kaajuiaatko
14. apr 2025

@victory1 za seba musím povedať, že ten čas tam rýchlo ubehol, Veronika nič nerobí hrrr, skôr poriadne a precízne všetko skontroluje. Nejde jej o kvantitu ale o kvalitu.

patricia1508
autor
14. apr 2025

@victory1 prečo nie?Praveze je dobre že nerobí všetko narýchlo ale venuje sa klientovi dlhšie,ja sa tam pôjdem objednať 🙂

victory1
14. apr 2025

@kaajuiaatko
@patricia1508 lebo som sibnuta, u kadernicky aj kozmeticky som nervozna a chcem ist cim skor prec..ja som si to nikdy neuzila ako ine baby🙈
...ale uz neviem co s tymi vlasmi..snad sa prekonam🤔
...

kaajuiaatko
14. apr 2025

@victory1 mne ona sadla aj ako človek, vždy sa nasmejeme, preberieme všetko možné. A to ju vôbec nepoznám nejako dlho, narazila som na ňu len náhodou a za seba môžem povedať, ze inde to môžem mať rýchlejšie aj lacnejšie ale mne to za to stojí ostať u nej. Ale samozrejme, nech každý urobí ako uzná za vhodné 😊