Skúsenosti s klinikou Gyneka Trenčín - MUDr. Jankovský
Ahojte mate skusenosti s touto klinikou potrebujem ist na zakrok . Hladam milý citliv pristup nasla som aj tuto kliniku. Len niesom odtial ale musela by som tam cestovat ze ci sa to oplatí. A ci ste museli pred operáciou ist tam na nejake predoperacne alebo ako to tam prebieha ked zena neni odtial a chce ist na zakrok.? Ďakujem
@anonym_autor ja chodim k dr.jankovskemu a bola som 3 x u neho je dobry doktor aj sestričky mile, predoperačné som len zaniesla krv do nemocnice to bolo cele rano na 7 mu sa pride do čakárne oni vas potom odvedu dolu do izby su tam 3 postele telka potom pride anesteziolog poučenie da atď dajú naladovku
@arexka 3x operovana ?? A ako si bola spokojna s anestezilogickou atd.? Bojim sa ako mi bude po tej narkoze a este taka dlha doba nejest nepit predtym asi 9 hodin mi Price extremne dlho .
@arexka 3x operovana ?? A ako si bola spokojna s anestezilogickou atd.? Bojim sa ako mi bude po tej narkoze a este taka dlha doba nejest nepit predtym asi 9 hodin mi Price extremne dlho .
@anonym_autor ja som jeho klientka a aj konizaciu mi robil on. Všetko ok, o 13 som šla domov. Normálne prídeš ráno na 7 na príjem - 9 hodín nejesť, nepit snáď vydrží každý - veď v noci neješ.
@anonym_autor ano 2 x Kyretaž bohužiaľ bábätku nebilo srdiečko 😢😔 a 1 x konizacia ta teda u mna bola dosť bolestiva a mala som po nej problemy ešte dlhšie...no veď v noci neješ ,nepiješ to sa da vydržať.. mňa operovali aj v nemocnici zlomena stehenna kosť takto cca pre rokom a tiež rovnaky postup pred operaciu sa nesmie jesť, piť toľko hodín..ja osobne som. Mala s toho taky stres že ani by ma nenapadlo jesť...mne po narkoze nič nebolo celkovo som bola 4 x uspata za život..anesteziologa tam ma takeho pana mam pocit že je arab taky tmavši pevnejši pohode bol ...na izbe sme boli tri a dosť mi to pomohlo že ešte pred operáciou sme sa tak ukludňovali navzajom vždy to boli príjemné ženy

@anonym_autor ja chodim k dr.jankovskemu a bola som 3 x u neho je dobry doktor aj sestričky mile, predoperačné som len zaniesla krv do nemocnice to bolo cele rano na 7 mu sa pride do čakárne oni vas potom odvedu dolu do izby su tam 3 postele telka potom pride anesteziolog poučenie da atď dajú naladovku