Skúsenosti s novou súkromnou škôlkou Sima v Trenčíne
Ahojte. Hľadám si informácie ohľadom súkromných škôlok v TN, kde by mi vzali malú od dvoch rokoch na dva dni v týždni, keďže zatiaľ chodím do práce len na znížený úväzok... A jediná za rozumnú cenu (väčšinou všade pýtajú plnú sumu i keď hľadám na menej dní mesačne..) sa mi ozvala Súkromná škôlka Sima, nová v TN, fungujú ešte len prvy školský rok, sú niekde pri GĽŠ, budúci týždeň sa tam idem pozrieť.... Nemáte však niekto osobné skúsenosti, alebo aspoň od niekoho nejaké info? Ďakujem pekne ☺️
@christina312 ahoj, tiež ma to zaujíma...vedela by si napísať prosím ako prebiehala adaptácia dieťaťa?
@malinkamalinka ahoj, všetko po dohode , moja nastupovala nemala ani 2,5 roka , takže išla 1 den na hodinu, ďalší na dve , ďalší na dve ,ďalší do 12, a na piaty deň tam spala,nechodila úplne každý den v rámci adaptácie ale bolo to tak nahustene aby si naozaj zvykla. Vozila som ju tak na 8:30 . Chodí od decembra na 10 celých dni v mesiaci.
Ale ak sa dieťaťu paci ze nechce ísť domov určite nie je problém nechat ho tam aj dlhšie od zaciatku
@christina312 a mohla si tam byť na začiatku s ňou?
@malinkamalinka ano bola som jeden deň tu hodinu prvú, potom už ďalšie dni nie, ale ja som snou komunikovala veľa o tom a prvé dni ich zaujíma všetko nové deti, hracky, kríza príde keď tak neskor ,ak.vobec
@christina312 ďakujem pekne 🙂 tak snaď to zvládneme aj my
@malinkamalinka držím palce veľmi 🙂 v prípade ďalších otázok kludne napíšte súkromnú spravu
@malinkamalinka držím palce 🍀

Ahoj, kľudne napíš🙂