Skúsenosti s primármi pri pôrode v Trenčíne
Dobrý deň,
Chcem sa spýtať či ma niekto skúsenosť s novým primárom MUDr. Gajdosikom pri pôrode, poprípade MUDr. Hlavacik - vraj je veľký odbornik.
@lucikalus ja som bola na rizikovom v 2020 tam bol dr gajdosik a bol super či už z ľudskej stránky ale profesionál určite je. Hlavacika si moc nepamätám ale nemám čo vytknúť, ale určite dr gajdosik je naozaj super doktor . Po pôrode chodil na kontroly on určite všetko čo potrebujete vedieť sa ho spýtajte, bez problémov vám vždy slušne odpovie a ešte aj zasranduje 🙃😁
@miruska655 ďakujem pekne za odpoved
Ja som mávala na rizikových poradniach v roku 2023 asi všetkých doktorov a práve dr gajdošík vo mne zanechal najlepší dojem až som si ho chcela zajednať k pôrodu 🙂 vtedy to nevyšlo kvôli cisárskemu no teraz už viem že dôležitejšie je mať skvelú pôrodnu asistentku keďže doktor sa tam vyskytnúť ani nemusí keď ide všetko hladko 🙂

@lucikalus ja som bola na rizikovom v 2020 tam bol dr gajdosik a bol super či už z ľudskej stránky ale profesionál určite je. Hlavacika si moc nepamätám ale nemám čo vytknúť, ale určite dr gajdosik je naozaj super doktor . Po pôrode chodil na kontroly on určite všetko čo potrebujete vedieť sa ho spýtajte, bez problémov vám vždy slušne odpovie a ešte aj zasranduje 🙃😁