icon

Som budúca mamička a hľadám si podnájom v Trenčne

savoya
10. sep 2021

Som tehotna ,v piatom mesiaci tehotenstva a hladam izbu pre mna a moje este nenarodene babatko v Trencine.

sisa_s
10. sep 2021

A do akej sumy? (Inak budes tazko hladat, nikto nechce matku s dietatom, u ktorej nema istotu penazi)

annamalaga
10. sep 2021

Krízové centrum je lepšia voľba.

savoya
autor
10. sep 2021

Mam pravidelny prijem do 500 eur mesacne.

judar
10. sep 2021

@savoya taky prijem 500€ mesacne odradi vacsinu....a to si este neporodila

savoya
autor
10. sep 2021

Za samostatnu nepriechodnu izbu som ochotna zaplatit mesacne 160€.

snowflake07
10. sep 2021

Skús si nájsť ešte jednu mamičku a ísť do spoločného bytu.Takto izbu ťažko nájdeš ,kde bude vedľa v izbe či už pracujúci,alebo študujúci človek .Každý sa bude chcieť vyspať a nie počúvať po nociach plač a v kúpeľni mať plienky.

sisa_s
10. sep 2021

@snowflake07 no ako majitelka nehnutelnosti by si prenajala byt 2 slobodnym mamickam s 2 detmi? Ja teda nie a dovolim si tvrdit, ze vacsina majitelov rovnako nie

diamand2326
Autor odpoveď zmazal
bluka2
10. sep 2021

@sisa_s nemusí väčšina prenajať, stačí jeden 😉

sisa_s
10. sep 2021

@bluka2 a potom moze pisat do skupiny Opytaj sa pravnika na fb 😉 pravidelne sa tam toto objavovalo

kubkovamama
10. sep 2021

@savoya neviem koľko máš rokov, ale ak si mladučká alebo študentka, v Detskom mestečku je možnosť pobytu mamičky s dieťaťom po splnení podmienok.

kittykat22
10. sep 2021

@savoya skus to este napisat do skupiny Trencin, kde ta konik automaticky priradi ked uvedies v profile miesto bydliska Trencin. Mozno mamicky o niecom budu vediet.

savoya
autor
10. sep 2021

Sak prave ,keby sa so mnou spojila neaka mamicka s dietatom a isli by sme do podnajmu spolu.

kkovacovak
12. sep 2021

@savoya pochybujem že pochodíš. Málokto je ochotný prenajať čokoľvek matke s dieťaťom. Sama by som to neurobila aj keby čo bolo. Právne je potom ťažko vymáhať nájom ak mamička neplatí. Nemusíš platiť a majiteľ ťa nemôže len tak ľahko vyhodiť. Majiteľ je v tomto chudák. To by ti musel niekto veeeeľmi dôverovať. Skôr skús hľadať možnosti inde tak ako ti tu baby radia. Aj keď nájdeš ďalšiu mamičku tak stále ste len dve mamičky s dieťaťom t.j. risk pre majiteľa niečo prenajať.

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
savoya
autor
12. sep 2021

@tomyhardy
Za aku dobu dostala voja kamaratka ten soc.byt?