Testovanie na Covid-19 v Trenčíne
Ahojte,nájde sa tu niekto, kto má skúsenosti s testovaním v Trenčíne pri plavárni? Zajtra idem a mám sa tam dostaviť 9:34 a nemám meškať...len si neviem predstaviť,ako to prebieha..mám ísť skôr? Býva tam veľa áut v rade? A budem vlastne sedieť v aute,či treba štát v nejakej rade peši?
A objednaval vas lekar ci same ste si zavolali
@jessennykvet objednavala som sa v piatok 9.10. cez stranku korona.gov.sk, este v ten den mi prisla sms s c. covidpasu a casom + datumon 12.10. a infom, ze vysledok bude do 96 hod. Ja som ale pri objednavani zaklikla kolonku - test nutny ako sucast predoperac. vysetrenia a do kolonky - dolezite poznamky som uviedla, ze hospitalizaciu mam 14.10. a test nesmie byt starsi ako 24 hod. Ak takto uvedies, ze mas nieco preco potrebujes test skor - prisposobia ti datum aj vysledok testu. Pani co bola v nemocnici so mnou sa objednavala 10.10. a v TN uz volny tetmin nebol, nasli ale najblizsie volne miesto a bola na teste v TT 13.10. o 17:18 a vysledok mala do 6 hodin.
@alenah31 dakujem za odpoved 🙂 tak to je fajn, pekny den🙂
@jessennykvet ja som sa na stránke objednala vo štvrtok 15.10., sms mi prišla az na ďalší deň s tým, že termín mám 19.10., t.j. dnes. A takisto v sms uvedené, že výsledok testu dostanem do 96h, ja som (pevne dúfam, že to ale až tak dlho trvať nebude..)
@baluinka tak to je celkom fajn, v ilave je volne o týždeň
VOM FN Trenčín 1, Mládežnícka 4, Trenčín zeny toto je pri plavarni?
@jessennykvet áno 🙂
@baluinka dakujem, dnes naobed som sa registrovala, zajtra poobede mam termin. Da sa to zvladnut vsak?
@jessennykvet jasné,v pohode, je to otázka pár sekúnd 🙂ak ideš na aute,robia to priamo z neho,nemusíš ani vystúpiť.
@baluinka dakujem velmi za odpoved, dost mam z toho stres. Pekny vecer
@baluinka prosim ta uz mas vysledok? A ako dlho to trvalo?
@jessennykvet dnes mi konečne asi o štvrtej poobede prišiel výsledok,čiže na 4. deň..aspoň,že je negatívny 🙂
@baluinka fuu to je dost dlho... Ja som. Dufala ze bude zajtra, ale tak to mozno aj preto, ze si ho mala negativny. Gratulujem a ďakujem ti❤️
@jessennykvet Ďakujem a ja zas držím palce 😉

@baluinka bola som v pondelok, nesedis v aute - auto daj na parkovisko. Vojak vypyta OP, karticku poistenca, podla kovidpasu skontroluje v tablete tvoje meno a povie ti, aby si sa postavila do radu pred stan kde urobia test. Ja som mala prist na 9:52, prisla som cca 9:20 a normalne som isla tak ako som prisla cca o 9:30 som bola vybavena Predo mnou bola len jedna pani. Ja som mala aj odporucanie od Dr., ale to vidiet nikto nechcel. Ze to uz mali v systeme - sla som na test kvoli operacii. Vysledok mi prisiel na druhy den v noci.