Zubár v Dubnici nad Váhom alebo v Trenčíne
Prosím vás neviete o nejakom zubárovi v Dubnici nad Váhom alebo Trenčín Ilava ktorý by na zobral do svojej ambulancie ?
@princeznasevera ako sa volá
@bonda568 v Dubnici doktorka Jurisova.. Vyborna zubarka 🙂
@18monika18 už som k nej objednaná ďakujem
@olga_hurajova dobrý deň v dubnici nad Vahom v takej vysokej modrej budove neviem ako sa to tam vola. Myslím že pracuje pod mikroskopom ale neviem či si venuje tomu čo píšete
@beep A nepremenovala sa alebo niečo? Neviem ju nájsť na internetoch :D
@olga_hurajova je Martina Gavenda Jurisova
Ahoj, mozem z vlastnej skusenosti doporucit Elysium clinic v Trencine. Odkedy tam chodim nemam najmensi problem ani strach zo zubara. Klobuk dole ako funguju. Kiezby vsetci v zdravotnictve boli ako oni. Mozu sa od nich ucit.
Ahoj, mozem z vlastnej skusenosti doporucit Elysium clinic v Trencine. Odkedy tam chodim nemam najmensi problem ani strach zo zubara. Klobuk dole ako funguju. Kiezby vsetci v zdravotnictve boli ako oni. Mozu sa od nich ucit.
@luca_ca elysium ak človek nevie čo s peniazmi tak hej 😂 inak predražená klinika kde ponúkajú služby v kvalite približujúcej sa napríklad Diente - Dental studio. Osobná skúsenosť s doktorom Chorvátom ktorý má arogantné a povýšenecká správanie. Oproti doktorke Gavenda Jurisovej v ľudskosti prístupu 100:1. Pekné priestory, umelý marketing a fake-ové recenzie to je elysium
@luca_ca elysium ak človek nevie čo s peniazmi tak hej 😂 inak predražená klinika kde ponúkajú služby v kvalite približujúcej sa napríklad Diente - Dental studio. Osobná skúsenosť s doktorom Chorvátom ktorý má arogantné a povýšenecká správanie. Oproti doktorke Gavenda Jurisovej v ľudskosti prístupu 100:1. Pekné priestory, umelý marketing a fake-ové recenzie to je elysium
@olga_hurajova Prepacte, ale musim sa pousmiat ako vsade, kde som poradila a doporucila kliniku Elysium Clinic z vlastnej skusenosti pridate na to negativny az ironicky koment, menujete lekarov a porovnavate ich, hladate konatelov firiem,... Posobite nedoverihodne.
@olga_hurajova Prepacte, ale musim sa pousmiat ako vsade, kde som poradila a doporucila kliniku Elysium Clinic z vlastnej skusenosti pridate na to negativny az ironicky koment, menujete lekarov a porovnavate ich, hladate konatelov firiem,... Posobite nedoverihodne.
@luca_ca prepáč reagujem s odstupom času lebo sem veľmi nechodím. Ja sa zas musím pousmiať na tom, ako si sa potrebovala zaregistrovať a hneď pridať do všetkých tém okolo zubných kliník v Trenčíne a okolí chválospevy na elysium. Ja som zdieľala až potom svoju reálnu skúsenosť s elysiom a konkrétne doktorom Chorvátom u ktorého som zaplatila za endo zuba 550€ - zabudol mi však povedať, že tam zalomil nástroj ktorý tam nechal a spôsoboval mi bolesti a migrény. Až v diente mi to dali do kopy. Zdieľala som teda VLASTNÚ skúsenosť. A ak si berieš osobne, ak si vyhľadám o klinike informácie, kto ich vlastní (a to som reagovala b inej téme a nie v tejto) - a zistím že rovnaký lekár vlastni cez 50 dalších firiem, vždy s iným spoločníkom tak ma to odradí (nikomu ale nehovorím že ponúkajú zle služby, len mňa ako zákazníka to odraďuje). Radšej budem veriť niekomu, kto robí u seba v ordinácii, na svoje meno, na svoju zodpovednosť a má to ako svoje jediné živobytie.
A na zver pozdravujem PR manažérku elysia, viac sa nebudem k Vám vyjadrovať. Každý, nech si urobí vlastný názor. Pekný deň.

@bonda568 ahoj v trencine je v juzanke sice sukromny ale fskt dobry a este berie novych