Aká je približná cena sťahovania bytu z mesta do mesta?
Ahojte mamicky,
mate niektora skusenost, kolko moze stat stahovanie bytu z jedneho mesta do druheho. Vratane nalozenia a vylozenia veci. Viete odporucit nejaku lacnejsiu firmu na toto? Dakujem.
najlepsie vygooglit a obvolat, ak nemaju vela prace da sa s nimi aj dohodnut...
@belllinka kilometre urcite... prepdokladam, ze sa nejaka hodinova taxa dava.., moze byt maly byt s vela vecami a velky s malo, cize velkost bytu asi nie je podstatna.. ale sadzby su. skor ma zaujima nejaka realna skusenost, kolko to cele asi moze stat a tip na nejaku firmu ktora to robi za rozumnu cenu.
@simca06022011 hej je vela takych firiem, len ten cenovy benmark si rychlo nevie clovek urobit
@pena33 leniva si, coby sa nedalo , pekne rataj a uvidis 🙂 https://www.stahovanie-plusim.sk/cennik-stahova...
@pena33 https://stahovanie-expres.sk/stahovanie-trnava/ tak tu mas napr cenu hned.. prvy link google, neviem ci ti niekto dokaze v tomto poradit. Nejaku FB stranku od vas z mesta vyskusat 🙂 ved vyber 4-5 firiem a zavolaj.. kludne sa moze stat, ze ani jedna nebude mat cas.
Neda sa cena povedat nikdy presne, rpetoze napr. mne prisli, nalozili a odisli, niekde treba aj rozkladat nabytok, potom skladat, su ludia co si to ani nepobalia, cize treba aj to.. niekde to ponosia dvaja za hodinu, inde musia prist 6ti... A rozdiel bude aj to akym autom musia prist. Cize ak mna prestahovali 10km za 70EUR, teba mozu uplne za inu sumu...
známa sa sťahovala do mesta o 30 km ďálej.... zohnala chlapov z rodiny, obj. auto - väčšiu dodávku a na mieste si zas všetko vyložili... vlastne platila len auto.....
Lebo máš aj fi. ktoré ti dodajú aj chlapov na naloženie a vyloženie vecí.... to ťa vyjde o dosť viac... 😉
My sme sa stahovali minuly rok z bytu do domu,dolezite bolo ktore poschodie,aky velky vytah,a vzdialenost medzi bodom A a B. Prisiel panko,okukol kolko toho je,kolko to bude cca trvat kolko chlapov treba a podla toho nam kazdy vypravoval cenovu ponuku. Zapozicali nam krabice,bedne. Velke skrine si balili a foliovaki sami
To záleží hlavne aj od vás. Myslím, že takéto firmy majú cenník na internete , alebo stačí zavolať a opýtať sa. Ak by ste chceli ale sťahovať sami vyjde to podľa mna lacnejšie prenajať si dodávku
Dievcata dakujem, pomohli ste mi zorientovat sa v moznostiach. Pekny den.
@pena33 golem sťahuje
@chocolatte1 dakujem
@deti95060810 ano to mas pravdu, my budeme musiet aj s tymi chlapmi objednat
@simca06022011 ano to mi je jasne... u nas ide o stahovanie 3 izboveho bytu na 4. poschodi do 3 izboveho na 1. poschodi v domoch s vytahom. Komplet obyvacka (obyvackova stena, kniznica 2x, gauc, 2x kresla, stolik, sijaci stroj), kuchyna (jedalnesky stol, stolicky), pracovna (bez posteli, nabytok - 1 x skrina a komoda, pracovny stol) spalna (manzelska postel, skrine - odvoz do zberneho dvora), chodba - vesiakova skrina a botnik. zrkadla 2 ks. No a v kartonovych skatuliak, presny pocet skatul mozem iba odhanut na 20 alebo 30? Budeme mat k dispo aj dvoch chlapov. Tie ceny sa naozaj tazko odhaduju lebo kazda firma ma inak nastaveny cennik, niekto tam ma zahrnutu hodinov sadzbu a pocet pracovnikov plus doprava a niekto vsetko mozne aj poschodia, vseliake priplatky.. ale tak vychadza mi to zhruba medzi 200 az 300 eur.
vzhľadom na to, že môj muž neustále niekoho sťahuje /vrámci autodopravy/, skúsim ti poradiť. Ak nemáš veľa € na sťahovaciu službu, skús mrknúť inzeráty ľudí, ktorí ponúkajú prepravu vecí dodávkou, s tým, že ľudí si dodáš sama.Ľudí na sťahovanie si nájdi sama - kamarátov, rodinu, ako vraví manžel, auto nie je drahé, drahí sú ľudia. Aký je rozdiel km z bytu do bytu?
No my sa chystáme budúci týždeň sťahovať, bude to vrámci sídliska. Firma, ktorú sme oslovili poskytne 2 chlapov a auto a za hodinu berie 40 eur. My si necháme presťahovať len veľké veci, skrine, chladničku. Takze tipujene, že do 3 hodín sa zmestíme. Ostatne veci si postupne sťahujeme sami.
@zuz02 to je idealne, ked sa da postupne si tie veci stahovat. u nas ide o presun do ineho mesta cca 30 km vzdialeneho, cize tam bude este doprava navyse. Ale najvacsia polozka je clovekohodina. Dostala som ponuku 23 eur za hodinu s dvoma chlapmi. To sa mi zda dobra cena. U nas to aj s dopravou odhadujem na 5-6 hodin.
@pena33 my sme stahovali 7 posch do rodinneho domu, z prenga na kopanku, okolo 40 skatul, chladnicka,mrazak, obyvackove velke skrine,este nas prehovorili nejake dalsie skrine nech si hodime na zaciatok do garaze(to uz bola cena dohodnuta,takze sa nesnazili natiahnut cenu). Zniesli Lkovy gauc a nejake dalsie skrine,rosty z postele - toto vsetko odniesli na smetisko, vypratali bordel z bytu,ostal prazdny. Jeden den nas stahovali,druhy den vypratali a odviezli bordel na skladku. Cena cca 350e, sawicki. V dome vyniesli pracku a take veci na 1.poschodie. snazili sa davat pozor,nic neposkodili
Nás to stálo asi 220€, bolo to v rámci mesta, bolo to severné Slovensko. Teraz sa budeme sťahovať zas, asi 100m, ale tiež mám v pláne využiť sťahovaciu službu.... Je to úplná paráda....
Ba-Nr cca90km veĺká dodavka, znesenie z 2 posch. Nábytok, knihy ...a nie malo! Cena 200€ a našla som námatkovo na googli.
@pena33 My mame aj stahovaciu firmu ale nie v meste ktore potrebujes avak cena sa odvija od km, velkosti bytu, ci je vytah, kolko toho je celkovo a kolko ludi na to budeme potrebovat a kolko x sa auto otoci... byt si prideme pozriet a urobime cenovu ponuku

To snad zalezi od velkosti bytu, ci mate vytah, poctu km...