Aké nálezy priniesť k pedopsychiatričke Lazíkovej v Trnave?
Pedopsychiater Dr Lazikova, Trnava
Dobrý deň, termín u pani doktorky mame mesiac pred synovim dovŕšením 3r je tam podozrenie na PAS alebo v tomto prípade “iba” oneskorený vývoj chodia k nám pracovníčky z CVI (centrum včasnej intervencie) absolvoval vyšetrenie u neurológa keď mal 1r..termín sme dostali SMS formou kde pani lazikova pise že mame priniesť aj nálezy ..vie mi niekto povedať o aké nálezy ide? Žiadne iné vyšetrenia nepostúpil. Ďakujem
@gabi2789 a kto vam povedal ze ma podozrenie na PAS? Oneskoreny vyvin kto diagnostikoval?
@hopatko nemá diagnostikované nič. Pediatrička nás kvôli príznakom poslala na neurológiu neskôr CVI kde psychologičky povedali na základe jeho sledovania že sú tam nejaké črty z PAS ale nie všetky a vraj to kľudne môže byť oneskorený vývin..
Práve preto nechápem o aké nálezy ide..chodia k nám už cez rok z CVI a nevidím stále význam toho preto som sa rozhodla už kontaktovať pani lazikovu
@hopatko nemá diagnostikované nič. Pediatrička nás kvôli príznakom poslala na neurológiu neskôr CVI kde psychologičky povedali na základe jeho sledovania že sú tam nejaké črty z PAS ale nie všetky a vraj to kľudne môže byť oneskorený vývin..
@gabi2789 ok, zvycajne na potvrdenie PAS je potrebne absolvovat neurologiu, ocne, usne, pripadne logopediu a pedopsychiatra, a to ocakava zrejme aj Lazikova, teda akekolvek ine vysetrenia u odbornych lekarov aby sa vylucili ine priciny, kedze Lazikova - psycholog nie je lekar.
A vsimla som si, ze v nazve prispevku mas chybu, Lazikova nie je lekar, ani pedopsychiater, je to klinicky psycholog.
Práve preto nechápem o aké nálezy ide..chodia k nám už cez rok z CVI a nevidím stále význam toho preto som sa rozhodla už kontaktovať pani lazikovu
@gabi2789 dones akékoľvek správy co k danému problému mate...ja keď som išla, tak som mala len neurologa...inak Lazikova nie je pedopsychiater, ani lekár...je to psycholog , po jej diagnostike sa objednáte k pedopsychiatrovy na uzavretie diagnozy ak bude mat
@gabi2789 dones akékoľvek správy co k danému problému mate...ja keď som išla, tak som mala len neurologa...inak Lazikova nie je pedopsychiater, ani lekár...je to psycholog , po jej diagnostike sa objednáte k pedopsychiatrovy na uzavretie diagnozy ak bude mat
je tu aj skupina autizmus skus sa kludne aj tam opýtať
@gabi2789 ahoj, bolo treba nejaké vyšetrenie? Pred tým ako ste tam išli, lebo ja mám malého objednaného na febr., ale zatiaľ nemá žiadne iné vyšetrenie, okrem logopédie. Objednala som sa k nej na svoj podnet, kedže to beriem tak, že aj tak o nej sa musí ísť ešte ďalej.

@gabi2789 a kto vam povedal ze ma podozrenie na PAS? Oneskoreny vyvin kto diagnostikoval?