icon

Aké sú vaše skúsenosti s onkológiou v Trnave?

15. jan 2025

Ahojte, akú mate skusenost s onkologiou v Trnave?

lenkag21
21. jan 2025

Čo konkrétne Vás zaujíma? Ambulancia,lôžková časť,alebo celkovo?
Navštevujem onkológiu aktuálne s mamou,tak možno Vám v nejakých informáciach pomôžem.

autor
22. jan 2025

@lenkag21 Celkovo prístup, vybavenie a či je dobré sa obratit z hladiska odbornosti na nich

autor
22. jan 2025

Zatial iba ambulancia, hlavne som chcela ci konkretne s lekarmi nie su skusenosti, ale tak tam sa asi vyberat neda

lenkag21
23. jan 2025

Ja chodím s mamou priamo k pani primárke Dienerovej.
S ostatnými lekármi nejak skúsenosť nemáme.
Odborníčka je z nášho pohľadu dobrá.

lenkag21
23. jan 2025

Ja si myslím,že odborníci sú,nepočula som nič zlé na trnavskú onkológiu...
Pred rokmi bola mama liečená v BA na Klenovej a tam tiež super prístup,aj všetko.
Nemala som pocit,žeby niečo zanedbali,v našom prípade aj vyšetrenia išli celkom rýchlo.

crysol
3. mar 2025

@lenkag21 zdravím. Ja sa chcem opýtať, či poznáte onkologicku Bubelinyovu. Čo je zač prosím?

crysol
3. mar 2025

Má niekto skúsenosť s onkologickou Bubelinyovou prosím?

monus1
2. jún 2025

Trnavská onkológia určite nie. Pokiaľ ide všetko v poriadku, zdá sa byť prístup a odbornosť lekárov v poriadku. Keď sa začnú komplikácie, nie sú schopný objednať Vás v život ohrozujúcom stave na vyšetrenia. Mama tam bola hospitalizovaná v bolestiach 2,5 týždňa. Nedokázala prijímať stravu ani vodu. Dokázali vybaviť až jedno CT a jedno sono na odobratie vody v bruchu.
Nevedia vodu v bruchu odobrať na počkanie. Čakáte tam v bolestiach. Mama prišla domov z nemocnice už len dožiť. Paliativna dr. z BA jej odobrala vodu s malou ihlou na počkanie za 5 minút. V TT čakala vždy na objednanie na sono a s inou ihlou ako veľkou to vytiahnuť nedokázali. A tieklo jej to tam hodinu.
Nevedeli dokonca predpísať urologycke vložky.
Určite riešiť BA.

marhuj
22. feb 2026

Ahojte
Ja nemôžem povedať ani krivé slovo na Onkológiu, odstranenie nádoru okamžite do pár dní, liečba chemoterapiu začala tiež hneď, mal som najprv chodiť na stacionár ale prehodili ma na lôžko lebo beriem chemo 5x za sebou cca 7 hodín aj s prípravkami. Áno v čakárni je veľa ľudí ale nemyslím si že je to lekársky problém skôr nemocnice aj lôžková časť je malá ale zase sestričky tam makajú su radi že sa najedia skôr chýba personál.