Aké sú vaše skúsenosti s onkológiou v Trnave?
Ahojte, akú mate skusenost s onkologiou v Trnave?
@lenkag21 Celkovo prístup, vybavenie a či je dobré sa obratit z hladiska odbornosti na nich
Zatial iba ambulancia, hlavne som chcela ci konkretne s lekarmi nie su skusenosti, ale tak tam sa asi vyberat neda
Ja chodím s mamou priamo k pani primárke Dienerovej.
S ostatnými lekármi nejak skúsenosť nemáme.
Odborníčka je z nášho pohľadu dobrá.
Ja si myslím,že odborníci sú,nepočula som nič zlé na trnavskú onkológiu...
Pred rokmi bola mama liečená v BA na Klenovej a tam tiež super prístup,aj všetko.
Nemala som pocit,žeby niečo zanedbali,v našom prípade aj vyšetrenia išli celkom rýchlo.
Má niekto skúsenosť s onkologickou Bubelinyovou prosím?
Trnavská onkológia určite nie. Pokiaľ ide všetko v poriadku, zdá sa byť prístup a odbornosť lekárov v poriadku. Keď sa začnú komplikácie, nie sú schopný objednať Vás v život ohrozujúcom stave na vyšetrenia. Mama tam bola hospitalizovaná v bolestiach 2,5 týždňa. Nedokázala prijímať stravu ani vodu. Dokázali vybaviť až jedno CT a jedno sono na odobratie vody v bruchu.
Nevedia vodu v bruchu odobrať na počkanie. Čakáte tam v bolestiach. Mama prišla domov z nemocnice už len dožiť. Paliativna dr. z BA jej odobrala vodu s malou ihlou na počkanie za 5 minút. V TT čakala vždy na objednanie na sono a s inou ihlou ako veľkou to vytiahnuť nedokázali. A tieklo jej to tam hodinu.
Nevedeli dokonca predpísať urologycke vložky.
Určite riešiť BA.

Čo konkrétne Vás zaujíma? Ambulancia,lôžková časť,alebo celkovo?
Navštevujem onkológiu aktuálne s mamou,tak možno Vám v nejakých informáciach pomôžem.