icon

Skúsenosti s klinikou Nimala v Trnave?

hanachm
12. nov 2024

Ahojte, mate skusenosti s klinikou NIMALA Trnava ?

simisi
13. nov 2024

@hanachm bola som tam na sono ako samoplatca,bola som spokojná

vorkola
26. nov 2024

@simisi kolko to sono stalo? dakujem

simisi
26. nov 2024

@vorkola mala som som sono brucha,50 e.Cennik maju na stránke, neviem cenu inych časti tela😊

luciabelova
21. máj 2026

Rada by som vyjadrila veľké poďakovanie pánovi doktorovi Kopchakovi za jeho profesionálny,
empatický a ľudský prístup počas celého procesu od predoperačného vyšetrenia až po pooperačnú
starostlivosť. Od začiatku pôsobil veľmi profesionálne a zároveň ľudsky. Informácie mi poskytol
objektívne a jasne. Pred samotnou operáciou prebehlo dôkladné vyšetrenie s ohľadom na všetky
potrebné detaily. Vysvetlil mi postup aj možné riziká veľmi zrozumiteľne, čo prispelo k mojej dôvere.
Samotná operácia prebehla na vysokej odbornej úrovni. Vnímala som, ako lekár pracuje absolútne
koordinovane s celým operačným tímom. Celý priebeh pôsobil odborne, organizovane a bezpečne, no
zároveň som vnímala i ľudský prístup a úsilie o uvoľnenie tenzie pacienta z operačného výkonu.
Veľmi oceňujem priebežné informovanie počas celého procesu , ako postupuje a čo bude nasledovať.
Súčasťou starostlivosti bolo aj jasné vysvetlenie pooperačného režimu, odporúčaní a ďalšieho postupu,
ktorý som následne dostala v písomnej podobe spolu s telefónnym číslom lekára pre prípad
komplikácie.
Celková skúsenosť s MUDr. Kopchakom a jeho tímom bola nesmierne pozitívna. Jeho odbornosť,
komunikácia, prístup a starostlivosť vytvorili dojem absolútne nadštandardnej zdravotnej služby.
Ďakujem za starostlivosť a odporúčam jeho služby každému, kto hľadá odborníka, profesionála s
ľudským prístupom. To, že na klinike je všetko presne naplánované a pacient nie je vystavený dlhému
čakaniu je už len akousi súčasťou komlexného odborného prístupu.