Ako nájsť stáže pre študentku psychológie?
12. máj 2026
Zdravim, študujem v Trnave 1. ročnik psychologia denné. Chcem sa spýtať, kedy začať s nejakou praxou a kde? Aké brigády/ stáže môžes vyskúšať už teraz alebo po bc? Celkovo ako čo a kde hľadať. Bola by som vďačná za tipy
@anonym_autor moja dcera tiež študuje psychlogiu v NR už je vo 4 ročníku. My sme požiadali CPPPaP o pomoc ( sú to aj naši klienti) a dostala sa na prax . Teraz vo 4 ročníku si už našla sama na klinike psychologie, kde robila teraz a sami jej už ponúkli či može a chce može u nich vykonavať aj prax v zimnom semestri. Ale čo viem aj jej spolužiaci oslovovali pedagogické centra, nemocnice a ine ..
anonym_6d4bad
•
12. máj 2026Dcera bola po 3.a 4.rocniku na praxi v sukromnej psychologickej ambulancii.

@anonym_autor tak asi sa chod skor opytat do nejakeho CPPPaP... ale teda otazka je, ze ci vobec bez nejakeho formalneho vzdelania vies / mozes robit nieco viac ako kopirovat papiere... Myslim to tak, ze ci vobec ta mozu "priustit" k nejakej "serioznej" praci psychologicky... ale to by ti teda mohli povedat priamo v tom CPPPaP.
Alebo mozes skusit hladat vseobecne staze skor ako nejaka personalistka (ak ta take bavi a zvazujes to) - potom rad radom firmy...
Alebo teda brigadu hocaku (bez spojenia na tvoje buduce vzdelanie)...
...od studentky psychologie by som cakal viac samostatnosti...