Ako prebieha atestácia v Trnave?
Ahojte,robil niekto atestaciu v Trnave? Kolko ste cakali na posudok,ako to prebiehalo? Ja som posielala v marci,cakam na posudok,ale vobec netusim,co ma caka 🙂
@klementinka58 to viem, na stranke PdF pisu, ze do konca skolskeho roka to bude. Mna skor zaujima, ako to prebieha, nemaju uvedene tezy,ci ustna skuska a pod. Preto pisem tu,ci ma niekto osobnu skusenost 🙂
@veseleocko Ja sa pridám, ak môžem. Rovnako čakám na vyjadrenie k portfóliu, ale posielala som ho až teraz v apríli. Ani neviem, či obhajoba/ skúška prebieha online či na mieste. Nič k tomu som nenašla.
@cottoncandy obhajoba je na mieste,to viem 🙂
Tiež ma zaujíma ako prebieha obhajoba, na čo sa pripraviť keďže témy nie sú zverejnené. Má niekto osobnú skúsenosť? Portfólio som tiež posielala v apríli.
Prosím Vás, koľko strán mala vaša práca na 1.atestáciu? Na stránke majú uvedené 25-35 strán, ale keď to porovnám s kolegyňami, ktoré odovzdávali na inú inštitúciu, zdá sa mi to veľmi málo 🤷♀️ ďakujem krásne.
Prosím Vás, koľko strán mala vaša práca na 1.atestáciu? Na stránke majú uvedené 25-35 strán, ale keď to porovnám s kolegyňami, ktoré odovzdávali na inú inštitúciu, zdá sa mi to veľmi málo 🤷♀️ ďakujem krásne.
@daffodil3007 Ja som pôvodne chystala prácu do Ružomberka, napokon som to zmenila, upravila ju a poslala do Trnavy. Má cca 90 strán aj s prílohami. Viem, asi je to priveľa.
@veseleocko Ja sa pridám, ak môžem. Rovnako čakám na vyjadrenie k portfóliu, ale posielala som ho až teraz v apríli. Ani neviem, či obhajoba/ skúška prebieha online či na mieste. Nič k tomu som nenašla.
@cottoncandy Dobrý deň, už sa Vám ozvali z fakulty? Ja som portfólio posielala 24.4. a čakám na odpoveď. Viem, že majú 60 dní na vyjadrenie.
@cottoncandy Dobrý deň, už sa Vám ozvali z fakulty? Ja som portfólio posielala 24.4. a čakám na odpoveď. Viem, že majú 60 dní na vyjadrenie.
@dadalala nie,ja som posielala 7.4, dostala som mail o prijati 10.4 a teraz nic. Nechapem
@dadalala Nikto sa neozval.
@dadalala Nikto sa neozval.
@cottoncandy juj, skoda, tiez cakam. Snad to bude uz coskoro.
@dadalala nie,ja som posielala 7.4, dostala som mail o prijati 10.4 a teraz nic. Nechapem
@veseleocko Niečo nové? Mne sa nikto neozval. Máš nejaké otázky na skúšku? Alebo aspoň okruhy? Ja vôbec netuším, čo mám čakať a ako sa mám pripravovať.
@veseleocko Niečo nové? Mne sa nikto neozval. Máš nejaké otázky na skúšku? Alebo aspoň okruhy? Ja vôbec netuším, čo mám čakať a ako sa mám pripravovať.
@cottoncandy pisala som do Trnavy, nic nove,ked budu nieco vediet,ozvu sa mi.
Z Trnavy mi dnes prišiel posudok aj termín na obhajobu. Má už niekto v Trnavskej univerzite obhajobu za sebou? Ako prebiehala, čo sa pýtajú, ak nemajú témy?
@dadalala Ak sa smiem spytat, na kedy Ti dali termin obhajoby? Ja som posielala pracu v aprili a este nic, akurat prisla sprav, ze kvoli velkemu zaujmu budu obhajoby aj cez prazdniny.
@cottoncandy na 8.7. mi dali termin. Tiez som posielala v aprili. Snad ti to coskoro pride. Drzim palce. Maju toho vela, aj ja som dostala ten isty email.
Tiež som posielala v apríli a termín mám 7.7.
@veseleocko ano 😊
@dadalala kolko mas otazok? Tak vidime sa v utorok 🙂
@ludkol napises nam v pondelok,ked budes mat po, ako to prebiehalo? Mna zaujima,ci som sama pri obhajobe,alebo vsetci tam budeme
@dadalala kolko mas otazok? Tak vidime sa v utorok 🙂
@veseleocko dali mi 3 otazky.
Vidime sa v utorok. Uz ti volali zo studijneho?
@veseleocko dali mi 3 otazky.
Vidime sa v utorok. Uz ti volali zo studijneho?
@dadalala ano na 9tu, ideme viacere 🙂
@dadalala ano na 9tu, ideme viacere 🙂
@veseleocko ano, uz aj mne dnes volali 😊
Ahojte, prosím Vás, nezachytili ste niekde nejakú informáciu o tom, že od septembra má Trnava meniť podmienky k portfóliu? Že by malo byť povinné mať absolvovaní inovačné vzdelávanie? (Ja som bola 5r na materskej, všetko mi prepadlo :( ) ďakujem a držím všetkým palce;) Ja som sa ešte len pustila k písaniu.
@ludkol ahojky,ako? Uz mas po? Mozem blahozelat?
@ludkol ahojky,ako? Uz mas po? Mozem blahozelat?
@veseleocko všetko prebehlo hladko, boli sme po jednom s komisiou ,osobitne, nie spolu, boli príjemné, rozhovor zameraný na prax, držím palce
@daffodil3007 Ja som pôvodne chystala prácu do Ružomberka, napokon som to zmenila, upravila ju a poslala do Trnavy. Má cca 90 strán aj s prílohami. Viem, asi je to priveľa.
@cottoncandy Ahoj. Chcela by som sa spýtať, prečo si sa rozhodla napokon pre Trnavu. Ja stále váham a neviem sa rozhodnúť, či odovzdať v TT alebo v RK. Štruktúra portfólia v RK mi príde jasnejšia a zrozumiteľnejšia, ale naozaj neviem sa rozhodnúť.

@veseleocko 60 dni maju na vyjadrenie