icon

Ako prebieha atestácia v Trnave?

veseleocko
15. apr 2025

Ahojte,robil niekto atestaciu v Trnave? Kolko ste cakali na posudok,ako to prebiehalo? Ja som posielala v marci,cakam na posudok,ale vobec netusim,co ma caka 🙂

Strana
z3
klementinka58
15. apr 2025

@veseleocko 60 dni maju na vyjadrenie

veseleocko
autor
15. apr 2025

@klementinka58 to viem, na stranke PdF pisu, ze do konca skolskeho roka to bude. Mna skor zaujima, ako to prebieha, nemaju uvedene tezy,ci ustna skuska a pod. Preto pisem tu,ci ma niekto osobnu skusenost 🙂

cottoncandy
22. apr 2025

@veseleocko Ja sa pridám, ak môžem. Rovnako čakám na vyjadrenie k portfóliu, ale posielala som ho až teraz v apríli. Ani neviem, či obhajoba/ skúška prebieha online či na mieste. Nič k tomu som nenašla.

veseleocko
autor
22. apr 2025

@cottoncandy obhajoba je na mieste,to viem 🙂

ludkol
4. máj 2025

Tiež ma zaujíma ako prebieha obhajoba, na čo sa pripraviť keďže témy nie sú zverejnené. Má niekto osobnú skúsenosť? Portfólio som tiež posielala v apríli.

daffodil3007
11. máj 2025

Prosím Vás, koľko strán mala vaša práca na 1.atestáciu? Na stránke majú uvedené 25-35 strán, ale keď to porovnám s kolegyňami, ktoré odovzdávali na inú inštitúciu, zdá sa mi to veľmi málo 🤷‍♀️ ďakujem krásne.

cottoncandy
12. máj 2025
@daffodil3007

Prosím Vás, koľko strán mala vaša práca na 1.atestáciu? Na stránke majú uvedené 25-35 strán, ale keď to porovnám s kolegyňami, ktoré odovzdávali na inú inštitúciu, zdá sa mi to veľmi málo 🤷‍♀️ ďakujem krásne.

@daffodil3007 Ja som pôvodne chystala prácu do Ružomberka, napokon som to zmenila, upravila ju a poslala do Trnavy. Má cca 90 strán aj s prílohami. Viem, asi je to priveľa.

dadalala
2. jún 2025
@cottoncandy

@veseleocko Ja sa pridám, ak môžem. Rovnako čakám na vyjadrenie k portfóliu, ale posielala som ho až teraz v apríli. Ani neviem, či obhajoba/ skúška prebieha online či na mieste. Nič k tomu som nenašla.

@cottoncandy Dobrý deň, už sa Vám ozvali z fakulty? Ja som portfólio posielala 24.4. a čakám na odpoveď. Viem, že majú 60 dní na vyjadrenie.

veseleocko
autor
2. jún 2025
@dadalala

@cottoncandy Dobrý deň, už sa Vám ozvali z fakulty? Ja som portfólio posielala 24.4. a čakám na odpoveď. Viem, že majú 60 dní na vyjadrenie.

@dadalala nie,ja som posielala 7.4, dostala som mail o prijati 10.4 a teraz nic. Nechapem

cottoncandy
2. jún 2025
@dadalala

@dadalala Nikto sa neozval.

dadalala
5. jún 2025
@cottoncandy

@dadalala Nikto sa neozval.

@cottoncandy juj, skoda, tiez cakam. Snad to bude uz coskoro.

cottoncandy
13. jún 2025
@veseleocko

@dadalala nie,ja som posielala 7.4, dostala som mail o prijati 10.4 a teraz nic. Nechapem

@veseleocko Niečo nové? Mne sa nikto neozval. Máš nejaké otázky na skúšku? Alebo aspoň okruhy? Ja vôbec netuším, čo mám čakať a ako sa mám pripravovať.

veseleocko
autor
14. jún 2025
@cottoncandy

@veseleocko Niečo nové? Mne sa nikto neozval. Máš nejaké otázky na skúšku? Alebo aspoň okruhy? Ja vôbec netuším, čo mám čakať a ako sa mám pripravovať.

@cottoncandy pisala som do Trnavy, nic nove,ked budu nieco vediet,ozvu sa mi.

ludkol
29. jún 2025

Z Trnavy mi dnes prišiel posudok aj termín na obhajobu. Má už niekto v Trnavskej univerzite obhajobu za sebou? Ako prebiehala, čo sa pýtajú, ak nemajú témy?

dadalala
29. jún 2025
@ludkol

Z Trnavy mi dnes prišiel posudok aj termín na obhajobu. Má už niekto v Trnavskej univerzite obhajobu za sebou? Ako prebiehala, čo sa pýtajú, ak nemajú témy?

@ludkol mne dnes tiez prisiel posudok z Trnavyaj s terminom obhajoby. Tiez by ma zaujimalo ako to prebieha.

cottoncandy
29. jún 2025
@dadalala

@ludkol mne dnes tiez prisiel posudok z Trnavyaj s terminom obhajoby. Tiez by ma zaujimalo ako to prebieha.

@dadalala Ak sa smiem spytat, na kedy Ti dali termin obhajoby? Ja som posielala pracu v aprili a este nic, akurat prisla sprav, ze kvoli velkemu zaujmu budu obhajoby aj cez prazdniny.

veseleocko
autor
Autor odpoveď zmazal
veseleocko
autor
29. jún 2025
@dadalala

@dadalala vidime sa tam 8.7.?

dadalala
29. jún 2025
@cottoncandy

@dadalala Ak sa smiem spytat, na kedy Ti dali termin obhajoby? Ja som posielala pracu v aprili a este nic, akurat prisla sprav, ze kvoli velkemu zaujmu budu obhajoby aj cez prazdniny.

@cottoncandy na 8.7. mi dali termin. Tiez som posielala v aprili. Snad ti to coskoro pride. Drzim palce. Maju toho vela, aj ja som dostala ten isty email.

dadalala
29. jún 2025
@veseleocko

@dadalala vidime sa tam 8.7.?

@veseleocko ano 😊

ludkol
30. jún 2025

Tiež som posielala v apríli a termín mám 7.7.

veseleocko
autor
30. jún 2025
@dadalala

@veseleocko ano 😊

@dadalala kolko mas otazok? Tak vidime sa v utorok 🙂

veseleocko
autor
30. jún 2025
@ludkol

@ludkol napises nam v pondelok,ked budes mat po, ako to prebiehalo? Mna zaujima,ci som sama pri obhajobe,alebo vsetci tam budeme

dadalala
1. júl 2025
@veseleocko

@dadalala kolko mas otazok? Tak vidime sa v utorok 🙂

@veseleocko dali mi 3 otazky.
Vidime sa v utorok. Uz ti volali zo studijneho?

veseleocko
autor
2. júl 2025
@dadalala

@veseleocko dali mi 3 otazky.
Vidime sa v utorok. Uz ti volali zo studijneho?

@dadalala ano na 9tu, ideme viacere 🙂

dadalala
2. júl 2025
@veseleocko

@dadalala ano na 9tu, ideme viacere 🙂

@veseleocko ano, uz aj mne dnes volali 😊

daffodil3007
2. júl 2025

Ahojte, prosím Vás, nezachytili ste niekde nejakú informáciu o tom, že od septembra má Trnava meniť podmienky k portfóliu? Že by malo byť povinné mať absolvovaní inovačné vzdelávanie? (Ja som bola 5r na materskej, všetko mi prepadlo :( ) ďakujem a držím všetkým palce;) Ja som sa ešte len pustila k písaniu.

veseleocko
autor
7. júl 2025
@ludkol

@ludkol ahojky,ako? Uz mas po? Mozem blahozelat?

ludkol
8. júl 2025
@veseleocko

@ludkol ahojky,ako? Uz mas po? Mozem blahozelat?

@veseleocko všetko prebehlo hladko, boli sme po jednom s komisiou ,osobitne, nie spolu, boli príjemné, rozhovor zameraný na prax, držím palce

nelanina
14. júl 2025
@cottoncandy

@daffodil3007 Ja som pôvodne chystala prácu do Ružomberka, napokon som to zmenila, upravila ju a poslala do Trnavy. Má cca 90 strán aj s prílohami. Viem, asi je to priveľa.

@cottoncandy Ahoj. Chcela by som sa spýtať, prečo si sa rozhodla napokon pre Trnavu. Ja stále váham a neviem sa rozhodnúť, či odovzdať v TT alebo v RK. Štruktúra portfólia v RK mi príde jasnejšia a zrozumiteľnejšia, ale naozaj neviem sa rozhodnúť.

Strana
z3