Bývanie pri Trnave, Pezinku

6. feb 2023

Dievcata, tie co byvate pri PK/TT,ktore dediny su najlepsie. Kde sa Vam dobre byva ako ste spokojne aj s komunitou ludi, sluzbami v obci, skolou, skolkou.

Rozhodujeme sa, kde si vyhliadnut byvanie.
Dakujem za tipy.

kacena4
6. feb 2023

treba zvazit dochadzanie do prace ci do skoly napr. sestra byva na Borovej a desne spoje smer Ba tusim len 2 jej idu za den, inakmusi dochadzat na inu zastavku mimo dediny. otec je v dolanoch a tam je super ale bez sluzieb, lepsie je potom casta kde je velka vybavenost dediny od lekara po obchody

zafir
6. feb 2023

Ja odporúčam Slovenský Grob. Všetko fajn, príjemná obec, športové a kultúrne vyžitie. Škola, škôlka a súkromná škôlka. Zdravotné stredisko, lekáreň, bankomat, pekáreň, Coop Jednota, zmrzlina, pošta, 2 cyklochodníky, pekné prostredie, 3 km do okresného mesta, 19 km do BA Nové Mesto, letisko na skok..len...tie ceny. Nehnuteľnosti si tu držia cenu. Lacnejšia je časť Malý raj, kde bol problém s kanalizáciou v minulosti. Bola písaná aj petícia.

autor
7. feb 2023

Dakujem pekne. Ine zeny, kde byvate a ste spokojne

autor
7. feb 2023

Nikto nebyva v tychto mestach a okolitych dedinach?

mk1111111111
7. feb 2023

V okoli TT su celkom dobre dediny, aj celkom dobre vybavene. Len zalezi, ci budete niekam dochadzat za pracou, ci vam treba vlakove spojenie, ci budete deti rozvazat a pod. Lebo na dedine nie je komplexne vybavenia ako v meste, dediny maju zakladne skoly, ale potom na stredne je to s autobusovymi spojmi dost riedke, aj do prace autobusmi nic moc. Takze, minimalne 2 auta treba, alebo dedinu s vlakovym spojom. Tie vlakove nie su uz tak blizko k TT, ako tie bez vlaku.. Vela deti z okolia vozia do zakladnych skol aj do TT, neviem preco, ale vozia. V TT je aj 8 rocne gymnazium.

Napr. Cifer ma vlak, da sa dostat vlakom do TT, ale aj do BA, cca 15km autom do TT
Blizko TT je Modranka, len teraz neviem, ci este patri do TT, kedysi patrili do TT, alebo su samostatna obec, nehnutelnosti drahe, ale napojena na dialnicu do BA aj do NR, do TT cca 2km
Su tu aj satelity skoro spojene s TT, tiez drahe, spoje nic moc, do mesta blizko, nemaju skoly, ale dosah do skoly OK.

Neviem, ci ste limitovany financiami, ci chcete novu, staru nehnurtelnost, ci mate auta, kde pracu, lebo takto sa tazko radi

autor
7. feb 2023

@mk1111111111 my sa rozhliadame. Idealne pre nas je vlakove napojenie alebo priamo mesto, ale to je moc penazi uz. Pozerali sme Cifer, Leopoldov, ale aj Šenkvice. Toto je pre nas fajn, ale nehnutelnosti pomenej. Preto sa pytam, ake su este ine dediny v okoli s plne obcianskou vybavenostou a skolou a skolkou. Nevies ako v Ciferi? Tam je tych ponuk snad najviac a za dobru cenu este ako tak.

maslaba
7. feb 2023

Viem, že asi teda plánuješ dedinku, ale ja som napr. priamo v Pezinku na okraji mesta a som max.spokojná. Ako nevodička sa všade dostanem pešo. Či lekár, škola, obchody, vlaková stanica, a pritom tu máme celkom kľud. 😉

mk1111111111
8. feb 2023

Cifer ma aj skolku aj zakladnu skolu. Je to pomerne velka dedina, aj ihriska su tam, nove stvrte. Je tam vlakova stanica, smer BA aj TT. Dostupnost isto lepsia, ako ked dedina nie je pri trati. Od TT autom je to asi 15 km.
Pre domacich je Cifer uz dost "daleko", mame tu blizsie dediny k mestu, ale ceny adekvatne k mestu aj stupaju. Preto je Cifer lacnejsi. Pracovne prilezitosti su v TT celkom OK. Pri TT sa celkom dobre byva, ak mate pracu v TT, tak v meste rano nie su zapchy, ze by sa to nedalo. Priamo v TT su nehnutelnosti extremne drahe.
Ako som uz pisala, vybavenie dedin je v celku dobre, len treba davat pozor, ci su v obci vsetky siete. Este sa najde obec, kde nieco chyba, alebo len v urcitej casti dediny.

autor
9. feb 2023

@maslaba planujem skor mesto, no ceny su ake su :(

autor
9. feb 2023

@mk1111111111
Obaja sa orientujeme na BA. Ale nie denne. Pre nas idealne normalne mesto/dedina ale s dobrou vybavenistou a nie taka ta dedina v pravom zmysle. To by sme nedali.

mk1111111111
10. feb 2023

Tak to by ste radsej mali volit mesto. Aj ked su na dedine nove stvrte a je tam vybavenost, nikdy to nebude mesto. My tak byvame do 4km od TT, ale mame dom aj v TT a teda radsej som v TT , jednoducho, mesto je mesto.

autor
10. feb 2023

@mk1111111111
Ano, my by sme radsej ten Pezinok lebo sme aj horske typy..alebo Leopoldov. Aj to je pekne vybavene mesto.
No ale ja by som na dedinu asi taku typicku dedinu nemohla ist.

zuri5663
Autor odpoveď zmazal
Zobraz