Čo navštíviť v Trnave a blízkom okolí?
Ahojte, prosím o radu a skúsenosti čo navštíviť v meste Trnava a blízkom okolí. Ideme tam na prázdniny, lebo sa nám to mesto páči, chceme popozerať mesto, okolie a čo je najhlavnejšie možno aj budúce mesto na presťahovanie sa. Sme z neatraktívnej lokality Slovenska, čo sa týka životnej úrovne a práce. Ďakujem za akúkoľvek radu a skúsenosť 😉
@anonym_autor v Trnave skoro nič, Aquapark, prejsť sa do Kamenáča, námestie. Okolie skôr Smolenický zámok, Červený kameň… rôzne turistické trasy v Małych Karpatoch. Bývam v Trnave a reálne tu nič nieje. Za mňa zle zvolené mesto na život, preto sa aj sťahujem.
@anonym_440492 tak na byvanie je to super mesto. V kazdom meste, kde byvas, mas vsetko okukane.
Mesto ma male, ale pekne centrum, ako je vyssie pisane, na kupanie Kamenac, to je take prirodnejsie a aquapark, ten je pri centre mesta. Su tu aktivity - nejaka hra na hradbach -cez app, potom v podzemi chodby- to je so sprievodom, muzeum. V Kamenaci je aj golf, tam sa da ist odpalovat a posediet. V okoli do 30 km toho najdes vela. Zalezi, ake velke deti su a co radi robia, ci mate auto.
@anonym_440492 tak na byvanie je to super mesto. V kazdom meste, kde byvas, mas vsetko okukane.
@mk1111111111 na bývanie to fakt nieje super mesto 😀
@anonym_autor v Trnave skoro nič, Aquapark, prejsť sa do Kamenáča, námestie. Okolie skôr Smolenický zámok, Červený kameň… rôzne turistické trasy v Małych Karpatoch. Bývam v Trnave a reálne tu nič nieje. Za mňa zle zvolené mesto na život, preto sa aj sťahujem.
@anonym_440492 fuha to ozaj nič nie je?.....kvoli comu odchádzate?....ani pracovné príležitosti?...a co ceny bytov?
@mk1111111111 na bývanie to fakt nieje super mesto 😀
@anonym_440492 mysleli sme že je celkom fajn na byvanie, a ktoré mesto by ste teda skor odopručili?....dakujem.
@anonym_440492 fuha to ozaj nič nie je?.....kvoli comu odchádzate?....ani pracovné príležitosti?...a co ceny bytov?
@anonym_autor Trnavu si prezrieš za pól dňa. Okupeš sa v aquaparku druhu polku dňa a môžeš ist domov. Ja tu vlastním byt, ale viem že kamoska platí 800€ za 2izbák. Ja pracujem na Ho, v zahraničnej firme tak to neveim moc ako je to s prácou. Ale podľa mňa nič moc.
@anonym_440492 mysleli sme že je celkom fajn na byvanie, a ktoré mesto by ste teda skor odopručili?....dakujem.
@anonym_autor my sa sťahujeme do zahranicia, na Sk by som nezostávala nikde
@anonym_autor my sa sťahujeme do zahranicia, na Sk by som nezostávala nikde
@anonym_440492 tak to je ine, ze sa Ti na SK nepaci. Nikto Ti nebrani odist.
Priamo v Trnave chodte na mestsku vezu je to pekny zazitok krasny vyhlad a potom urcite univerzitny kostol ak ste na pamiatky centrum je krasne cez leto byva program leto na korze.v blizkom okoli urcite Smolenice Smolenicky zamok alebo do jaskyne Driny trosku dalej je Cerveny kamen ak mate deti tak Ekopark pri piestanoch. Alebo Dolna Krupa medolandia a kastiel s krasnym parkom..velmi vela cyklotras..