Čo navštíviť v Trnave a blízkom okolí?
Ahojte, prosím o radu a skúsenosti čo navštíviť v meste Trnava a blízkom okolí. Ideme tam na prázdniny, lebo sa nám to mesto páči, chceme popozerať mesto, okolie a čo je najhlavnejšie možno aj budúce mesto na presťahovanie sa. Sme z neatraktívnej lokality Slovenska, čo sa týka životnej úrovne a práce. Ďakujem za akúkoľvek radu a skúsenosť 😉
@anonym_autor v Trnave skoro nič, Aquapark, prejsť sa do Kamenáča, námestie. Okolie skôr Smolenický zámok, Červený kameň… rôzne turistické trasy v Małych Karpatoch. Bývam v Trnave a reálne tu nič nieje. Za mňa zle zvolené mesto na život, preto sa aj sťahujem.
@anonym_440492 tak na byvanie je to super mesto. V kazdom meste, kde byvas, mas vsetko okukane.
Mesto ma male, ale pekne centrum, ako je vyssie pisane, na kupanie Kamenac, to je take prirodnejsie a aquapark, ten je pri centre mesta. Su tu aktivity - nejaka hra na hradbach -cez app, potom v podzemi chodby- to je so sprievodom, muzeum. V Kamenaci je aj golf, tam sa da ist odpalovat a posediet. V okoli do 30 km toho najdes vela. Zalezi, ake velke deti su a co radi robia, ci mate auto.
@anonym_440492 tak na byvanie je to super mesto. V kazdom meste, kde byvas, mas vsetko okukane.
@mk1111111111 na bývanie to fakt nieje super mesto 😀
@anonym_autor v Trnave skoro nič, Aquapark, prejsť sa do Kamenáča, námestie. Okolie skôr Smolenický zámok, Červený kameň… rôzne turistické trasy v Małych Karpatoch. Bývam v Trnave a reálne tu nič nieje. Za mňa zle zvolené mesto na život, preto sa aj sťahujem.
@anonym_440492 fuha to ozaj nič nie je?.....kvoli comu odchádzate?....ani pracovné príležitosti?...a co ceny bytov?
@mk1111111111 na bývanie to fakt nieje super mesto 😀
@anonym_440492 mysleli sme že je celkom fajn na byvanie, a ktoré mesto by ste teda skor odopručili?....dakujem.
@anonym_440492 fuha to ozaj nič nie je?.....kvoli comu odchádzate?....ani pracovné príležitosti?...a co ceny bytov?
@anonym_autor Trnavu si prezrieš za pól dňa. Okupeš sa v aquaparku druhu polku dňa a môžeš ist domov. Ja tu vlastním byt, ale viem že kamoska platí 800€ za 2izbák. Ja pracujem na Ho, v zahraničnej firme tak to neveim moc ako je to s prácou. Ale podľa mňa nič moc.
@anonym_440492 mysleli sme že je celkom fajn na byvanie, a ktoré mesto by ste teda skor odopručili?....dakujem.
@anonym_autor my sa sťahujeme do zahranicia, na Sk by som nezostávala nikde
@anonym_autor my sa sťahujeme do zahranicia, na Sk by som nezostávala nikde
@anonym_440492 tak to je ine, ze sa Ti na SK nepaci. Nikto Ti nebrani odist.