Detská neurológia v Trnave a okolí

miki_miska
3. mar 2023

Ahojte všetci. Potrebovala by som zohnať detského neurológ pre svojho syna. V Trnave som skúšala Pivoluska nerobí, Pobiecka nebere a Holovičovov mám zlé skúsenosti. Vedeli by ste mi odporučiť v okolí nejakého dobrého neurológa, potrebujem by som dať urobiť synovi platené EEG.

drake122
3. mar 2023

Okrem týchto v Trnave nie je nikto. A prečo si myslíš, že platené EEG bude lepšie ako zadarmo EEG.🤣

miki_miska
autor
3. mar 2023

@drake122 boli sme u psychologický so synom, tam zistila že má problém sústrediť sa a čítanie, písanie. Odporučila nech dáme urobiť EEG a ísť si vybaviť k všeobecnej lekárke vymení lístok. Všeobecná mi odmietla dať vymení lístok. Odôvodnila to že keď ma posiela iný odborník on nemôže vypísať vymení lístok a mám si to hradiť zo svojho vrecka

1mina
3. mar 2023

@miki_miska to je od nej uzasne, ja som tak isto riesila cez psychologicku len som zavolala dr ze riesime toto a toto a ze potrebujem na neurologiu a bez vsetkeho mi vymenny listok dala. A k otazke v trnave neviem, ale viem ze v Ba sa da si zaplatit, ja sa chystam tam ak by ma nezobrala s dietatom v inom meste, kedze v nasom okrese odisiel jediny detsky neurolog

simonka77
3. mar 2023

@miki_miska skus si zatelefonovat do synovej poistovne, ci je pristup lekarky ohladom odmietnutia vymenneho listku v poriadku a na co vsetko mas (resp. syn) narok bez priamej uhrady.

drake122
3. mar 2023

@miki_miska riešite zbytočnosť. Je to však dobrý biznis, nakoľko za EEG ťa každý neštátny neurológ pekne skasíruje 20-45 Euro v závislosti od regiónu a pritom výpovedná hodnota pri poruchách pozornosti, či školskych zručností je prakticky nulová. Maximum, čo sa môže stať, že Vám na tom EEG ešte náhodne zistia inú diagnózu, ktorú ste povodne ani nehladali.