icon

Detský psychológ - Trnava

veron900
16. mar 2021

Prosím vie mi niekto poradiť dobrého detského psychológa v Trnave alebo okolí. Syn má 6 rokov a mam podozrenie ze ma nejakú poruchu správania. Dakujem

vierkaaa85
•
16. mar 2021

@veron900 PhDr.Daniela Jánošíková

erickatt
•
16. mar 2021

@veron900 dr Lazikova

erickatt
•
16. mar 2021

@veron900 a dr Justusova

nikpa
•
16. mar 2021
veron900
autor
•
17. mar 2021

Ďakujem veľmi pekne za odporúčania, prosím nemá niekto kontakt na pani doktorku Justovu? Pani doktorka Lazikova ma všetko plne až koncom mája

hetino
•
13. feb 2022

@veron900 dobry vecer. Chcem sa Vas spýtať, ci ste niekoho nasli? Momentalne riesime doma ten isty problem, len syn ma 10rokov a zacina to uz moc prerastat. Radsej to budem riesit teraz ako o par rokov, ked tu bude puberta....

veron900
autor
•
14. feb 2022

@hetino dobrý deň, chodili sme k doktorke justusovej na terapie. Našťastie sa nepotvrdila žiadna porucha správania len ťažko znášal príchod surodenca. Pani doktorka je výborná odporúčam ju

hetino
•
15. feb 2022

@veron900 tiwz sa mi zda, ze ten nas velmi tazko znasa svoju o 8rokov mladsiu sestru. Zacal sa k nej aj hnusne správať. No uvidime, co nam povedia. Dakujem

jewel9
•
11. mar 2022

@veron900 dobrý deň, prosím vás viete mi napísať kontakt na pani doktorku? Tiež máme problémy so správaním 4 ročného syna....možno by nám vedela poradiť. Ďakujem pekne

ivka_666
•
24. jún 2022

@jewel9 dobrý deň, prosím vás máte kontakt na pani doktorku? Ak áno posuniete mi prosím. Nikde ho neviem nájsť. Ďakujem

renpac
•
23. sep 2022

https://dobrylekar.com/lekar-10900-justusova-ivana Nemocnica detske oddelenie ma ambulanciu a potom este https://fntt.sk/oddelenia/denny-detsky-stacionar/ na prednadrazi ma ambulanciu niektore dni v tyzdni

janulka04
•
7. nov 2022

@veron900
@renpac prosím, kde presne nájdem jej ambulanciu? zajtra ideme prvýkrát 🙏🙏🙏

sendulka123
•
22. apr 2023

@veron900 dobrý vecer možem poprosiť kontakt na pani doktorku justusovu?

marya2
•
7. júl 2023

@veron900 Dobrý deň, môžem sa spýtať, kde presne má pani doktorka Justusová ambulanciu? Ďakujem.

koniarova
•
12. dec 2023

@marya2
@sendulka123 baby,dostali ste sa k dr. Justusovej?

marya2
•
13. dec 2023

@koniarova Áno, dostali. Dá sa u nej objednať.

renpac
•
4. feb 2024

V tych mojich linkoch vyssie najdete aj kontakty + telefon. Ked sa nedovoláte na pevnu linku do nemocnice, tak v druhom linku je mobilny telefon do detskeho sanatoria na Prednádraží. V nemocnici je to v budove Detskej kliniky od vrátnice vlavo v pavilone E. Tu su kontakty detskej kliniky aj ordinačné hodiny pani dr. Justusovej Iné dni ordinuje v tom detskom sanatóriu, kde má tiež ambulanciu. Lepšie je sa objednať vopred. https://fntt.sk/kliniky/detska-klinika/ Pani doktorka nám veľmi pomohla, chodili sme k nej niekoľko rokov

marya2
•
5. feb 2024

@renpac Ďakujem.

bosorkamt
•
12. nov 2024

Na prelome apríla a mája 2017 bola Valéria hospitalizovaná vo Fakultnej nemocnici (FN) Trnava. Keď si po rokoch vyžiadala zoznam ľudí, ktorí v nemocničnom systéme nahliadali do jej zdravotnej dokumentácie, ostala prekvapená.

Štyridsiatnička vo výpisoch našla tamojšiu psychologičku z detského sanatória i lekárku z geriatrie. Nemocnica jej to nevie zdôvodniť.

Právnik hovorí, že podobný prípad už rozhodoval Európsky súd pre ľudské práva v Štrasburgu. S hrôzou som zistila, že do dokumentácie mi začali vstupovať ľudia v čase, keď som tam nebola ani hospitalizovaná, nebola som tam ani na vyšetrení a dokonca tam boli ľudia, ktorých vôbec nepoznám, ako psychologička z detského sanatória či sestrička z neonatológie (starostlivosť o novorodencov, pozn. red.).“

tami157
•
10. jan 2026
@veron900

@hetino dobrý deň, chodili sme k doktorke justusovej na terapie. Našťastie sa nepotvrdila žiadna porucha správania len ťažko znášal príchod surodenca. Pani doktorka je výborná odporúčam ju

@veron900 a kolko sa u nej plati za sedenie? Dakujem