Študoval niekto DPŠ v Trnave?
Dobrý deň. Prosím, študoval niekto DPŠ v Trnave? Ďakujem.
@lulufa dobrý deň ešte študujete na UCM v Trnave to DPŠ?
uz som skončila minulý rok.
@lulufa a mali ste zápis online?
@lulufa a môžem sa spýtať, ako prebiehali prednášky (online/prezenčne) a koľko ich bolo za semester? Dalo sa to zvládať popri práci, alebo ako to hodnotíte takto s odstupom jedného roka?
nie, my sme mali všetko v Žiline
@petra192777
@slamkasalamka
Prednášky boli po väčšine online, na niektoré sme chodili do Žiliny. Zvládať sa to dalo popri práci, domácnosti, deťoch 🙂 Ja zatiaľ robím účtovníčku, ale možno do budúcna sa mi to pridá. Teraz vraj trochu zúžili okruh detašovaných pracovísk...
@lulufa este jednu otazku mam, mali ste aj povinnu prax?
@slamkasalamka ano
@slamkasalamka
Prednášky boli po väčšine online, na niektoré sme chodili do Žiliny. Zvládať sa to dalo popri práci, domácnosti, deťoch 🙂 Ja zatiaľ robím účtovníčku, ale možno do budúcna sa mi to pridá. Teraz vraj trochu zúžili okruh detašovaných pracovísk...
@lulufa dobrý deň, prosím vás, pozerala som si informácie ohľadne dpš na ucm. Našla som v smernici, že je to iba na 2 semestre, je to, prosím Vás pravda?
Aký ste mali rozvrh? Ďakujem veľmi pekne
@lulufa dobrý deň, prosím vás, pozerala som si informácie ohľadne dpš na ucm. Našla som v smernici, že je to iba na 2 semestre, je to, prosím Vás pravda?
Aký ste mali rozvrh? Ďakujem veľmi pekne
@adrianap94 my sme mali 4 semestre. Bolo to formou prednášok, nakoniec sa písala práca a k práci prezentácia, mali sme skúšky kolekviálne nakoniec.
@adrianap94 my sme mali 4 semestre. Bolo to formou prednášok, nakoniec sa písala práca a k práci prezentácia, mali sme skúšky kolekviálne nakoniec.
@lulufa ďakujem. Ja som to zle pochopila. Sú to 4 semestre, ale prvé 2 sú spoločné a ďalšie 2 sa delia na asistenta a učiteľa. Aký bol rozvrh, prosím ťa? Každú sobotu? Alebo sa to dalo aj online?
Ďakujem
@lulufa ďakujem. Ja som to zle pochopila. Sú to 4 semestre, ale prvé 2 sú spoločné a ďalšie 2 sa delia na asistenta a učiteľa. Aký bol rozvrh, prosím ťa? Každú sobotu? Alebo sa to dalo aj online?
Ďakujem
@adrianap94 väčšinou sme mali online.
Ahojte na tuto skolu treba mat maturitu? Alebo staci stredna skola?
@habanka2014 dokonca musíš mať VŠ druhý stupeň.
@habanka2014 dokonca musíš mať VŠ druhý stupeň.
@lulufa Dakujem krasne za odpoved 🙂

@lulufa dobry den, ano ja na Trnavskej univerzite pred cca 10 rokmi