Gynekológ MUDr. Novák
26. feb 2021
Dobrý deň chcem sa vás opýtať na gynekológa MUDr.Novak
Som tehotná a počula som ževraj nedáva fotky babetka a ani nechce aby chodil partner na poradňe je to pravda?
Ja viem že kvôli korone sa to teraz nedá aby bol partner pri mne len som chcela vedieť ako to je s tu fotku prvú či sa platí alebo nie
Fotky nedaval, daval az na konci za 40 eur vsetko na usb aj videa aj fotky... Co priebezne natacal/fotil
@milena866 vobec.... Ono, pokial tam zena chodi len na preventivny, tak dobre. Ak otehotnie, katastrofa, sestricka ta kratkovlasa...to ani nekomentujem... On neriesi ine zdravotne komplikacie.. nebral mi v uvahu hematologicke vysetrenia, nevedel nic o mojom globalnom zdravotnom stave, riesil iba gynekologicke veci

@milena866 nie, nedava fotky, teda asi 3 roky dozadu nedaval, o partnerovi neviem. Ale toto sa mi zdajú ako najmenšie problémy ktoré ti môže urobiť. Ja som od neho v 4.mesiaci tehotenstva odišla a to co on zanedbal sa s nami ťahalo az do pôrodu ktorý nedopadol najlepšie. Doktor by sa mal spamätať a nebyť taký hamižny, nabral si pacientky po inom Dr. a teraz okrem toho ze nestiha, kvantita u neho prevýšila kvalitu. Jemu to ale evidentne vyhovuje.