icon

Gynekológ MUDr. Novák

milena866
26. feb 2021

Dobrý deň chcem sa vás opýtať na gynekológa MUDr.Novak
Som tehotná a počula som ževraj nedáva fotky babetka a ani nechce aby chodil partner na poradňe je to pravda?

nikpa
26. feb 2021

@milena866 nie, nedava fotky, teda asi 3 roky dozadu nedaval, o partnerovi neviem. Ale toto sa mi zdajú ako najmenšie problémy ktoré ti môže urobiť. Ja som od neho v 4.mesiaci tehotenstva odišla a to co on zanedbal sa s nami ťahalo az do pôrodu ktorý nedopadol najlepšie. Doktor by sa mal spamätať a nebyť taký hamižny, nabral si pacientky po inom Dr. a teraz okrem toho ze nestiha, kvantita u neho prevýšila kvalitu. Jemu to ale evidentne vyhovuje.

sally001
26. feb 2021

@milena866 cez koronu sa ani necudujem ze tam partnera nechce

danulienka78
26. feb 2021

Ani ja som nemala fotku,iba záznam z ultrazvuku mi dal na USB na 20 eur

lu55
26. feb 2021

@milena866 partner pri vyšetrení byť nemôže lebo je korona ak by nebola tak áno ale teraz by mohol Dr. platiť pokutu 1800e ak by partnera niekto odfotil že vchádza s tebou... To mi povedal moj gyn. pred týždňom keď som chcela manžela na poradňu 👍

milena866
autor
5. mar 2021

Ja viem že kvôli korone sa to teraz nedá aby bol partner pri mne len som chcela vedieť ako to je s tu fotku prvú či sa platí alebo nie

olino17
13. mar 2021

Fotky nedaval, daval az na konci za 40 eur vsetko na usb aj videa aj fotky... Co priebezne natacal/fotil

milena866
autor
18. mar 2021

@olino17 a boli ste snim spokojná?

olino17
18. mar 2021

@milena866 vobec.... Ono, pokial tam zena chodi len na preventivny, tak dobre. Ak otehotnie, katastrofa, sestricka ta kratkovlasa...to ani nekomentujem... On neriesi ine zdravotne komplikacie.. nebral mi v uvahu hematologicke vysetrenia, nevedel nic o mojom globalnom zdravotnom stave, riesil iba gynekologicke veci