icon

Gynekologická pohotovosť - Trnava

6. feb 2021

Ahojte, prosím Vás skúsnosti hlavne teraz počas covidu. Som v 11tt a mam bolestu v podbrušku, včera krče. Pre svoj pokoj by som išla ale teda od kamarátiek nemam žiadne dobre skúsenosti a nepotrebujem aby na mna ešte niekto nakričal alebo mal blbé poznámky stresu mam aj bez toho dosť. Tehotenstvo je po ivf cize kazda jedna bolest je o to stresujucejsia. Otazka je či su tam ok, ci treba dopredu volať alebo radšej zvoliť úplne iné mesto. Ďakujem

erickatt
6. feb 2021

Chod, neriskuj , duplom ked si po ivf

nikpa
6. feb 2021

Mam tam odchodene az až, nikdy sa mi nestalo, ze by tam na mna nikto kričal alebo niečo podobné a to som tam bola zopárkrát aj ,,zbytočne,, lebo som len stresovala a nikto mi nic zlé nepovedal. Vyšetrili ma s kludom a ešte mi pri odchode povedali aby som prišla zas ked sa mi nebude niečo zdať. Alne možno ma niekto aj zlú skúsenosť, beriem. Ja som tam prve tehu ležala vyse 2 mesiace, tiez nemôžem povedat nic zle na zamestnancova a počas druheho tehu zase som chodila na tu pohotovost často. Toľko moja skúsenost a ak sa ti ma niečo stat alebo bábätku tak chod co najskor, kamkoľvek, lepšie ako neist.

nika82
6. feb 2021

chod cim skor, moja sesternica uz bola v 16tt po umelom a zacala krvacat vecer, caka la az do rana potom isla len uz bolo neskor male zomrelo. Povedali jej ze keby isla hned tak male zije

autor
6. feb 2021

Už tu sedím vyše dvoch hodín.... doktorov nikde. Tak dúfam, že je aspoň všetko ok 🙏🏽🙏🏽😔😭

autor
6. feb 2021

Môžem povedať, že personál veľmi super. Zlaté sestričky, milá doktorka.
Ja som počula nazor od kamaratiek z pred roka a hlavne boli vyšetrované niekym inym.
Ja som bola s prístupom spokojná.

nika82
6. feb 2021

hlavne ze ste OK

autor
6. feb 2021

@nika82 hej určite 🙏🏽 Ja som sa bala toho personalu po tom čo mi hovorili kamarátky ale teda bola som milo prekvapena.

nika82
6. feb 2021

to je tak jpp ... jedna zle druha prekvapena dobrotou