Nemám bolesť podbruška

sam19
18. aug 2021

Ahojte baby, možno to bude pre niekoho blba otazka, tak prosím ak nemáte k tomu čo povedať, tak radsej nekomentujte.
V marci som mala MA (nemala som žiaden priznak okrem jemne bolestivych prs a zo začiatku bolesť podbruška). Predtym uspešne tehotenstvo. Momentalne som opať tehotná, zajtra by som mala začat 8tt, začala som už aj zvracať, len čo mi je divne, že ma absolutne neboli podbruško. Sem tam trosku bolest na ms, aj to každe 2-3 dni. Je to normalne? Pri prvej som dosť intenzivne citila podbruško. Bojím sa ďalšieho MA. Budem vďačna za odpovede, ďakujem.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klejkaez
18. aug 2021

@sam19 bud rada. Ono to príde 😄.
Tiez mam za sebou potrat vtedy ma brusko dost skoro bolelo... Ale teraz v dalsom take pobolievania zacali asi v 11tt

matkahelka
18. aug 2021

@sam19 ja som tehotna druhykrat, aktualne 21tt a ani pri prvom tehu ani teraz ma neboleli prsia, nebolo mi zle, nebolelo ma podbusko, proste nic z tych kvazi typickych tehu priznakov som nemala. jedine som sa citila viac unavena. tym chcem povedat, ze tieto priznaky nie su "povinne" a "nutne" na zaruku zdraveho tehotenstva. bud rada, ze bolesti nemas, mysli pozitivne a uzivaj si tehotenstvo ❤

hederamonstera
18. aug 2021

@sam19 ahojky, ja som v 16tt a doteraz ma bolelo brucho asi len raz a to podla mna kvoli tomu, ze sme boli na dovolenke a bola to zmena matracu (lebo ma boleli aj krize). Inak tiez vobec nic.
Tiez som mala uz aj MA predtym, takze chapem tvoje strachy. Ale skus mysliet pozitivne. Dokym nemas info o tom, ze nieco zle sa stalo, tak je vsetko ok a skus to tak aj vnimat 🙂 drzim palce, nech vsetko dobre dopadne.

pribinak
18. aug 2021

Mna nič nebolelo cele tehotenstvo

nafka0483
18. aug 2021

Som v 24tt a podbrusko ma nebolelo ani na zaciatku ani teraz. Vobec to nie je indikator ci je nieco v poriadku, alebo nie. Rovnako ako takym indikatorom nie je bolest prs, zvracanie, ani ziadne ine priznaky. Je to vysoko individualne.

sam19
autor
18. aug 2021

Ďakujem za vaše povzbudive odpovede❤ určite budem myslieť pozitivne a už nič si nenaharovať, všetko bude tak ako má byť, vďaka ❤

luci_ba
18. aug 2021

@sam19 vôbec ta nemusi boliet podbrusko, kľud 😉

anne_mary2
19. aug 2021

@sam19 za mna je to tak.. neboli divne… boli…tiez nedobre, hovorim si neprichadza nieco zle? boli casto? uz spozorniem.. prestane na par dni.. tiez 🙄😀. Urcite je to individualne ako kazde jedno tehotenstvo, normalne su asi vsetky pripady… drzim palce ✊🏼

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre