icon

Hľadám cievneho chirurga v Bratislave alebo Trnave

difffushi
20. feb 2024

Ahojte!! Prosím nepoznáte dobrého cievneho (Trnavský alebo bratislavský kraj)? Potrebovala by som dať operovať jednu žilu a moja cievna nemá na mňa čas už asi 4 mesiace🥺...za mesiac potrebujem odísť na dlhšie do zahraničia, tak je to dosť urgentné. Ďakujem veľmi pekne a krásny večer vám všetkým 🤗💖😇🙏

zuzka2801
25. feb 2024

@difffushi Mudr. Lofaj v Bratislave, ja som bola u neho na operácii v októbri, spokojnosť. Aj doktor aj sestricka veľmi príjemní( sú manželia), vôbec som sa necítila ako u lekára, len je teda súkromný operáciu som si hradila( na žiadosť poisťovňa prispela "omrvinky" ) žiadosť vyplnil automaticky lekár a dal mi ju na vyšetrení.

difffushi
autor
25. feb 2024

@zuzka2801 ďakujem veľmi pekne 🙏😇! Môžem prosím vedieť koľko približne stojí operácia?

zuzka2801
26. feb 2024

@difffushi 1400€ som platila, ale teda najprv treba konzultáciu a odporučí metódu, podľa toho sa odvíja cena

maktina
Včera o 20:02
@zuzka2801

@difffushi Mudr. Lofaj v Bratislave, ja som bola u neho na operácii v októbri, spokojnosť. Aj doktor aj sestricka veľmi príjemní( sú manželia), vôbec som sa necítila ako u lekára, len je teda súkromný operáciu som si hradila( na žiadosť poisťovňa prispela "omrvinky" ) žiadosť vyplnil automaticky lekár a dal mi ju na vyšetrení.

@zuzka2801 ahoj , chystam sa buduci tyzden k dr Lofajovi na vysetrenie a aj operaciu (mam velmi zle krcove zily po detoch ) bola si spokojna s dr? s priebehom operacie aj pooperacbou starostlivostou ,komplikacie boli dale ? Pocula som na dr. naozaj len chvalu, ale aj tak mam obavy..

zuzka2801
Včera o 20:08
@maktina

@zuzka2801 ahoj , chystam sa buduci tyzden k dr Lofajovi na vysetrenie a aj operaciu (mam velmi zle krcove zily po detoch ) bola si spokojna s dr? s priebehom operacie aj pooperacbou starostlivostou ,komplikacie boli dale ? Pocula som na dr. naozaj len chvalu, ale aj tak mam obavy..

@maktina ahoj, ja som bola velmi spokojna minuly rok bol u neho aj moj otec a tiez si pochvaloval. Komplikacie ziadne ani ja ani otec a to otec mal v takom stave, ze pod kolenom hrca ako pinpongova lopticka.

maktina
Dnes o 05:55
@zuzka2801

@maktina ahoj, ja som bola velmi spokojna minuly rok bol u neho aj moj otec a tiez si pochvaloval. Komplikacie ziadne ani ja ani otec a to otec mal v takom stave, ze pod kolenom hrca ako pinpongova lopticka.

@zuzka2801 jeej,dakujem za info. Ako mam na neho info ,ze aj pristup je naozaj na urovni aj starostlivost .Aj to ze je sukromny ,ale ze sa snazi pomoct zo ziadostou do poistovni aj cez zivotku ,aby preplatili co ide,ze je velmi fero vy. Nie su taka komercna ambulancia aj to sa mi paci ,lebo vzdy velka reklama a potom pristup a praca je zvacsa na prd.