Hľadám elektrikára na opravu preseknutého kábla v Trnave
Ahojte, nemáte náhodou niektorá doma elektrikára, ktorý vie opraviť preseknutý kábel? Urgent. Trnava okolie. Lebo neviem nikoho zohnať
Aky kabel ? V zemi privod k domu ? Ku kosacke ? K sporaku ?
V stene. Odpojilo polovicu domu.
@patrike
To nech na svoje naklady opravi ten, kto to sposobil, teda ak ste to neboli vy doma pri vrtani diery na policku.
Ak nevies na rychlo niekoho zohnat, tak vypni komplet cely dom, osekaj omietku okolo miesta s poruchou a dokladne to zabezpec izolacnou paskou. Ak su vo vypnutych castiach domu spotrebice ako chladnicka / mraznicka, tak si kup a natiahni predlzovacku, tym ziskas cas na doriesenie profikom.
Hlavne dohliadni na to, aby bola oprava profesionalna, rozumej nie tzv. cokolada omotana izolacnou paskou a cele zahodene omietkou. Bud novu krabicu na miesto poruchy alebo lisovacie spojky a buzirky s tavnym lepidlom, to moze byt v omietke.
@anonym_autor byť účtovníčkou tvojho muža, pojem ho do p....
Hlavne dohliadni na to, aby bola oprava profesionalna, rozumej nie tzv. cokolada omotana izolacnou paskou a cele zahodene omietkou. Bud novu krabicu na miesto poruchy alebo lisovacie spojky a buzirky s tavnym lepidlom, to moze byt v omietke.
@patrike teba by som chcela mať doma 😄
@anonym_autor byť účtovníčkou tvojho muža, pojem ho do p....
@anonym_5ee687 ???
@patrike teba by som chcela mať doma 😄
@bielasovicka Nechces, robim strasny neporiadok a som pazravy. Prave riesime "kedy zmizne ta vrtacka od kamosa, ktoru mam opravit, z obyvacky".

Aky kabel ? V zemi privod k domu ? Ku kosacke ? K sporaku ?