Hľadám kamarátku z Trnavy pre spoločný čas
Ahojte hladam si kamosku, partacku, spriaznenu dusu, mamicku z Trnavy 😃 Mam 1,5 rocnu dcerku a rada by som sa zoznamila s nejakou normalnou mamickou na kavu,pokecanie o beznych veciach aj postazovanie sa aky je zivot obcas tazky 😀🤣 takou co sa rada smeje na blbostiach a ma dietatko cca v rovnakom veku 🙂 ale nieje to podmienka 🙂 ak nemas s kym vybehnut von alebo travit cas aj s dietatkom kludne sa ozvi 🙂 snad sa najde aspon jedna 🙂 👋
Ako vzdy pri tychto otazkach napis aj preco sa doteraz nikto s tebou dobrovolne nekamaratil - nech sudruzky kandidatky vedia do coho idu
@martinmmartin to myslis vazne takyto komentar?
@sissik no vacsina ludi kamaratov ma tak co je u autorky inak? Ak sa pristahovala tak to je niecco ine ako ked s nou od malicka v trnave nikto dobrovolne nechce travit svoj cas.
Cize ked je tam nejaky osobnostny problem ani tato cesta nebude viest k priatelstvu
@martinmmartin preco to trapi teba a preco sa v tom vrtas? mozno sa len pristahovala a nepotrebuje citat taketo komentare.
@sissik vsak presne to hovorim . Ak to ma mat uspech treba dat co najviac relevantnych info
@martinmmartin V prvom rade ti napisem ze ludi ako si ty mi je velmi luto, kedze si asi dost frustrovany zo svojho zivota ze tu musis komentovat skoro kazdu diskusiu a zapajat sa do temy pricom ludi ani nepoznas a vedome tu rypat len aby si sa silou mocou s niekym pohadal lebo evidentne prave toto ty vyhladavas. Schovaj sa prosim tam, odkial si vysiel nikto nieje na teba zvedavy ak nemas co k teme napisat. Ja som neni povinna sa ti spovedat ale len pre zaujimavost tvoju ANO pristahovala som sa do Trnavy nedavno a co je na tom si najst priatelov aj takymto sposobom? Nechapem co je na tom divne a co ta nuti pisat taketo nezmysli. Vela ludi si takymto sposobom nasli dlhorocne priatelstva tak neviem co tebe vadi, nikto ta tu nenuti byt takze Dovidenia
@rebi789 ano aj ja som si vsimla, asi si zvysuje ego pritom realne je malicky a ma strach otvorit usta
@simonetta2910 ahoj ja mám podobne starú dcérku,môžeš mi napísať do správy.
@simonetta2910 držim silno palce...vela to pomože a je možné si nájsť aj takto kamošku/ mamičku..prave tu na mk sme si pred 10 rokmi našli 4 kamarátky, medzitým prišli na svet aj naše druhe deturence.. všetky deti sa poznaju a buduju si priatelstvo♥️aj oni aj my🩷
@maji1906 ahoj napisem ti
@ancusiik ahoj pisem ti 🙂
@simonetta2910 ahoj ja mam dcérku tiež v takom veku . Môžeš napísať
@simonetta2910 neni ste z Hospodárskej ?
@karla21 píšem

Ahoj napis kludne tu alebo ig:ancusiik.n , ja mam 18 hihi a drobec cez 2 mesiace