icon

Hľadám kamarátku z Trnavy pre spoločný čas

simonetta2910
12. feb 2025

Ahojte hladam si kamosku, partacku, spriaznenu dusu, mamicku z Trnavy 😃 Mam 1,5 rocnu dcerku a rada by som sa zoznamila s nejakou normalnou mamickou na kavu,pokecanie o beznych veciach aj postazovanie sa aky je zivot obcas tazky 😀🤣 takou co sa rada smeje na blbostiach a ma dietatko cca v rovnakom veku 🙂 ale nieje to podmienka 🙂 ak nemas s kym vybehnut von alebo travit cas aj s dietatkom kludne sa ozvi 🙂 snad sa najde aspon jedna 🙂 👋

ancusiik
12. feb 2025

Ahoj napis kludne tu alebo ig:ancusiik.n , ja mam 18 hihi a drobec cez 2 mesiace

martinmmartin
12. feb 2025

Ako vzdy pri tychto otazkach napis aj preco sa doteraz nikto s tebou dobrovolne nekamaratil - nech sudruzky kandidatky vedia do coho idu

sissik
12. feb 2025

@martinmmartin to myslis vazne takyto komentar?

martinmmartin
12. feb 2025

@sissik no vacsina ludi kamaratov ma tak co je u autorky inak? Ak sa pristahovala tak to je niecco ine ako ked s nou od malicka v trnave nikto dobrovolne nechce travit svoj cas.
Cize ked je tam nejaky osobnostny problem ani tato cesta nebude viest k priatelstvu

sissik
12. feb 2025

@martinmmartin preco to trapi teba a preco sa v tom vrtas? mozno sa len pristahovala a nepotrebuje citat taketo komentare.

martinmmartin
12. feb 2025

@sissik vsak presne to hovorim . Ak to ma mat uspech treba dat co najviac relevantnych info

rebi789
12. feb 2025

@sissik už som si dlhšiu dobu som si všimla, že tento borec píše nevhodné komentáre pod ženské fóra, žiadne relevantné rady nedáva, hrá sa na múdreho

simonetta2910
autor
12. feb 2025

@martinmmartin V prvom rade ti napisem ze ludi ako si ty mi je velmi luto, kedze si asi dost frustrovany zo svojho zivota ze tu musis komentovat skoro kazdu diskusiu a zapajat sa do temy pricom ludi ani nepoznas a vedome tu rypat len aby si sa silou mocou s niekym pohadal lebo evidentne prave toto ty vyhladavas. Schovaj sa prosim tam, odkial si vysiel nikto nieje na teba zvedavy ak nemas co k teme napisat. Ja som neni povinna sa ti spovedat ale len pre zaujimavost tvoju ANO pristahovala som sa do Trnavy nedavno a co je na tom si najst priatelov aj takymto sposobom? Nechapem co je na tom divne a co ta nuti pisat taketo nezmysli. Vela ludi si takymto sposobom nasli dlhorocne priatelstva tak neviem co tebe vadi, nikto ta tu nenuti byt takze Dovidenia

simonetta2910
autor
12. feb 2025

@rebi789 ano aj ja som si vsimla, asi si zvysuje ego pritom realne je malicky a ma strach otvorit usta

maji1906
12. feb 2025

@simonetta2910 ahoj ja mám podobne starú dcérku,môžeš mi napísať do správy.

wewuliatko174
13. feb 2025

@simonetta2910 držim silno palce...vela to pomože a je možné si nájsť aj takto kamošku/ mamičku..prave tu na mk sme si pred 10 rokmi našli 4 kamarátky, medzitým prišli na svet aj naše druhe deturence.. všetky deti sa poznaju a buduju si priatelstvo♥️aj oni aj my🩷

simonetta2910
autor
14. feb 2025

@maji1906 ahoj napisem ti

simonetta2910
autor
14. feb 2025

@ancusiik ahoj pisem ti 🙂

karla21
15. feb 2025

@simonetta2910 ahoj ja mam dcérku tiež v takom veku . Môžeš napísať

karla21
15. feb 2025

@simonetta2910 neni ste z Hospodárskej ?

simonetta2910
autor
18. feb 2025

@karla21 píšem