Hľadám psychológa alebo poradcu na vzťahy v Trnave
Je nejaká psychologička aj keď nie úplne oficiálna že nemusí mať priamo kliniku alebo ako sa to volá v Trnave alebo blízkom okolí? Že študuje alebo doštudovala len si ešte nezaložila niečo vlastné ale vie dobre poradiť vo vzťahoch napríklad doma? Lebo čo pozerám tak 90 minút 180€ je celkom dosť...
Proste potrebujeme sa podľa mňa s manželom vyrozprávať niekomu nestrannému a trošku poradiť čo sa týka vzťahu. Ďakujem
@anonym_autor presne s týmto aj ja bojujem. U nás ceny na parove terapie 45 minút 60€. To toho nestihneme moc povedať. Chápem že si pýtajú každého čas je vzácny ale tiež by som chcela niekoho cenovo dostupnejšieho
@anonym_autor
@anonym_d768fa takí neexistuje.
@anonym_autor
@anonym_d768fa takí neexistuje.
@anonym_9b46f5 ako to?
Ale ajtak skúsim šťastie možno niekto tu má takú kamošku ktorá to napr. Vyštudovala a ešte zatiaľ len na tom pracuje veď každý niekde začína
@anonym_autor presne s týmto aj ja bojujem. U nás ceny na parove terapie 45 minút 60€. To toho nestihneme moc povedať. Chápem že si pýtajú každého čas je vzácny ale tiež by som chcela niekoho cenovo dostupnejšieho
@anonym_d768fa no ved toto to som aj ja pozerala všetko je väčšinou tak ako ty vravíš 45minut 60-70eur ale prvé vstupné je 90min a 180€ 😁
@anonym_9b46f5 ako to?
Ale ajtak skúsim šťastie možno niekto tu má takú kamošku ktorá to napr. Vyštudovala a ešte zatiaľ len na tom pracuje veď každý niekde začína
@anonym_autor držím palce. Ja som z trnavského kraja a tiež som skúšala. Nenašla som. Píšu,že Mário Schwarz neberie veľa. Ale to mám len s recenzií. Neviem. Nám sa manželstvo rozpadlo ešte pred poradňou.
@anonym_autor držím palce. Ja som z trnavského kraja a tiež som skúšala. Nenašla som. Píšu,že Mário Schwarz neberie veľa. Ale to mám len s recenzií. Neviem. Nám sa manželstvo rozpadlo ešte pred poradňou.
@anonym_9b46f5 ďakujem pekne. Nám sa snáď nerozpadne... Len potrebujeme trošku nakopnúť a vypočuť si podľa mňa názor nejakého nestranneho človeka... Manžel je strašne tvrdohlavý proste divná povaha.. To viem že keby tu napíšem Dôvody a nejaké naše rozhovory tak mi tu 95% žien napíše že by ho už dávno poslali do riti a rozviedli sa ale ja chcem bojovať a snažiť sa o to ja som názoru že na manželstve sa musí stále pracovať lenže on ma ani nevypočuje
@anonym_9b46f5 ďakujem pekne. Nám sa snáď nerozpadne... Len potrebujeme trošku nakopnúť a vypočuť si podľa mňa názor nejakého nestranneho človeka... Manžel je strašne tvrdohlavý proste divná povaha.. To viem že keby tu napíšem Dôvody a nejaké naše rozhovory tak mi tu 95% žien napíše že by ho už dávno poslali do riti a rozviedli sa ale ja chcem bojovať a snažiť sa o to ja som názoru že na manželstve sa musí stále pracovať lenže on ma ani nevypočuje
@anonym_autor ja som sa tiež snažila dlhé roky. Bohužiaľ, len ja. On problém zjavne nemal a nevidel. Držím vám obom palce. Skús toho Mária Schwarza. Veľmi dobré recenzie mal. Aj na YouTube je.
@anonym_autor meviem co je oficialna a neoficialna psychologicka,ale mame na to novy zakon a ona riskuje trestne oznamenie ak by robila "na kolene".ani k lekarovi nejdes k takemu "neoficialnemu",ci?