Hľadám si kamarátku v okrese Trnava
Dobrý večer.Hľadám si kamarátku.Na debaty,kino,káva a podobne. Mám 23 rokov... okres Trnava
@patress112 Nehravas náhodou tenis dohodila by som ty mojho chlapa nemá si ským ísť zahrať chýba mu tiež kamarát .
@vsetkounas fuuu to by mal nervy, lebo ja som úplna lama v tenise a nebavilo by ho to :D ale rád cvičím či workout alebo vo fitku, takže ak má rád aj tento šport, budem za parťáka rád 🙂 alebo ešte ma nedávno chytil bowling, no ako som počul, v TT už žiadny nie je, ten v Arene bol posledný a zrušili ho kvôli korone...
@patress112 Na bowling chodíme do hrnciarovec taká menšia Dedinská krcmicka je tam super .
@vsetkounas to by bolo fajn, niekedy sa môžem pridať 🙂 napíš mi prosím na patress112@gmail.com, tam Ti pošlem odkaz na môj FB profil 🙂 a môžeme sa dohodnúť a ísť si niekedy zahrať 🙂
@simusatko máte v seredi Bowling? :D napíš mi na vyššie uvedený mail a vymeníme si FB 🙂 som v TT nový a rád spoznám nových ľudí
@patress112 nie nemame v seredi bowling
@simusatko máš správu 🙂 pokecáme tam
@bianka055 ahoj hladaš aj kamarata? Lebo síce tu som polroka ale stále som tu sám ako prst :D
aj ja hladama kamaratku v TT.

@nika020 ak môžem, pripojím sa pod Tvoj post - snád bude viac viditeľný 🙂 som v TT nový, bývam tu od 6.7.2021, tiež si hľadám kamošky a kamošov 🙂 moje záľuby - šport (najmä cvičenie vo fitku a kalistenika), kino, prechádzky, čítanie kníh (z oblasti osobnostného rozvoja a rastu), turistika, bowling a extrémne milujem čierny humor 🙂 ak hľadáš aj kamošov a nie iba kamošky, kľudne môžeme ísť zacvičiť, na zmrzku, kávu atd. A takisto každý, kto toto uvidí a ste z TT, ozvite sa 🙂