Imunológ či alergológ pre deti v Trnave?
Dobry den dievčatko ma 4 rocky . Trápia ju opakovane ekzemy , vyrážky , sopliky ... Býva aj casto chorá ma velmi slabú imunitu. V škôlke vydrží par a dni a opat je aj dva týždne chorá. Testy na alergie a imunitu sa nerobili , preto lebo vzdy ked malo byt vyšetrenie bola opakovane chorá. Poprosím poradit ozaj dobrého odborníka a Zlatosa toho si radsej nechajte pre seba , Dakujem pekne.
Chcela by som sa spýtať prečo Zlatosa nie? Práve som sa ku nemu chcela objednať so synom. Kľudne aj do ss, vďaka
Dr. Karlubíková
@sunnycasslil @len_nig ..aj mňa zaujíma, práve to riešim..
@lucia245 Pýtam sa ohľadom sestranici a jej dcérky zistím dám vedieť a ďakujem 🙂
@pauli222 Ja som k nemu chodievala ako dieťa a mala som problémy veľké s dýchaním aj kožou svrbením očí nosa , testy sa mi neukázali správne lebo mi ich neprepichol ihlou a ešte tam zohrávali niečo úlohu ale to už neviem.... Stále mamu presviedčal že mi nič nie je až som išla na orl zistili z alergií neliecenych zväčšené až hraničné nosné mandle a išla som pod nôž ... Vtedy mu už aj vtedy nebohi Pavelek vynadal. Nechcel ma vôbec liečiť na príznaky alergie lebo sa mu nepotvrdila... Odišla som nakoniec k Drobnej ktora končí v apríli tohto roka s ňou som bola veľmi spokojná ... Dávajte si pozor u detí aj starších.. neliečená alergia a vystavenia sa alergénom zapríčinia až ochorenie astmu... Veľa šťastia 🙂🙏
@sunnycasslil je to hrozne, že chýbajú lekári a keď robia svoju prácu zle, nedá sa s tým nič robiť..
@lucia245 ano je malička po 4 ročnom ockovani
@pauli222 tak dobre radim nechoďte k nemu nie je to najmilší a najodbornejsi lekár
Mne sa veľmi pozdáva MUDr. Richterova zo Senice, ak to nemáte moc od ruky (neivem odkiaľ presne ste). Ona je zároveň aj pediater, čo vidím ako veľké plus - vie tak lepšie posudit, ako často bývajú deti v akom veku choré, rozozná čo je bežné a s čím treba pracovať.
@sweetdreams1 no z Hlohovca
@sunnycasslil choďte tej dr. Karlubikovej. Je super, milá, odborník. Testy porobí. Len veru neviem, či berie nových. Vygoogli.
@sweetdreams1 no mne by to na smer nebolo až tak zle..skúsim si zistiť
@sunnycasslil mi sme boli sice este iba raz, spravila testy a poslala na dalsie, no je to uz dalej nitra, ivana knizatova
@timea273 dakujem

@sunnycasslil viem, že je mMalastova v PN. Ale zamerala by som sa skôr na stravu, zelené potraviny a psychosomatiku v tomto veku. A nie je náhodou po štvorročnom očkovaní? To zvykne odpáliť deťom imunitu na pol roka.