icon

Imunológ či alergológ pre deti v Trnave?

sunnycasslil
15. jan 2025

Dobry den dievčatko ma 4 rocky . Trápia ju opakovane ekzemy , vyrážky , sopliky ... Býva aj casto chorá ma velmi slabú imunitu. V škôlke vydrží par a dni a opat je aj dva týždne chorá. Testy na alergie a imunitu sa nerobili , preto lebo vzdy ked malo byt vyšetrenie bola opakovane chorá. Poprosím poradit ozaj dobrého odborníka a Zlatosa toho si radsej nechajte pre seba , Dakujem pekne.

lucia245
15. jan 2025

@sunnycasslil viem, že je mMalastova v PN. Ale zamerala by som sa skôr na stravu, zelené potraviny a psychosomatiku v tomto veku. A nie je náhodou po štvorročnom očkovaní? To zvykne odpáliť deťom imunitu na pol roka.

len_nig
15. jan 2025

Chcela by som sa spýtať prečo Zlatosa nie? Práve som sa ku nemu chcela objednať so synom. Kľudne aj do ss, vďaka

koniarova
15. jan 2025

Dr. Karlubíková

pauli222
15. jan 2025

@sunnycasslil @len_nig ..aj mňa zaujíma, práve to riešim..

sunnycasslil
autor
15. jan 2025

@lucia245 Pýtam sa ohľadom sestranici a jej dcérky zistím dám vedieť a ďakujem 🙂

sunnycasslil
autor
15. jan 2025

@pauli222 Ja som k nemu chodievala ako dieťa a mala som problémy veľké s dýchaním aj kožou svrbením očí nosa , testy sa mi neukázali správne lebo mi ich neprepichol ihlou a ešte tam zohrávali niečo úlohu ale to už neviem.... Stále mamu presviedčal že mi nič nie je až som išla na orl zistili z alergií neliecenych zväčšené až hraničné nosné mandle a išla som pod nôž ... Vtedy mu už aj vtedy nebohi Pavelek vynadal. Nechcel ma vôbec liečiť na príznaky alergie lebo sa mu nepotvrdila... Odišla som nakoniec k Drobnej ktora končí v apríli tohto roka s ňou som bola veľmi spokojná ... Dávajte si pozor u detí aj starších.. neliečená alergia a vystavenia sa alergénom zapríčinia až ochorenie astmu... Veľa šťastia 🙂🙏

pauli222
16. jan 2025

@sunnycasslil je to hrozne, že chýbajú lekári a keď robia svoju prácu zle, nedá sa s tým nič robiť..

sunnycasslil
autor
16. jan 2025

@lucia245 ano je malička po 4 ročnom ockovani

sunnycasslil
autor
16. jan 2025

@pauli222 tak dobre radim nechoďte k nemu nie je to najmilší a najodbornejsi lekár

sweetdreams1
16. jan 2025

Mne sa veľmi pozdáva MUDr. Richterova zo Senice, ak to nemáte moc od ruky (neivem odkiaľ presne ste). Ona je zároveň aj pediater, čo vidím ako veľké plus - vie tak lepšie posudit, ako často bývajú deti v akom veku choré, rozozná čo je bežné a s čím treba pracovať.

sunnycasslil
autor
16. jan 2025

@sweetdreams1 no z Hlohovca

koniarova
16. jan 2025

@sunnycasslil choďte tej dr. Karlubikovej. Je super, milá, odborník. Testy porobí. Len veru neviem, či berie nových. Vygoogli.

gabika252
16. jan 2025

@koniarova karlubikova neberie nových pacientov... Volala som so sestričku nedavno

koniarova
16. jan 2025

@gabika252 vďaka za info.

pauli222
16. jan 2025

@gabika252 dobrý lekar ma vždy plno.. preto ľudia musia ostať aj pri tých hrozných..

pauli222
16. jan 2025

@sweetdreams1 no mne by to na smer nebolo až tak zle..skúsim si zistiť

timea273
16. jan 2025

@sunnycasslil mi sme boli sice este iba raz, spravila testy a poslala na dalsie, no je to uz dalej nitra, ivana knizatova

sunnycasslil
autor
17. jan 2025

@timea273 dakujem