icon

Je rozdiel v kvalite gymnázií v Trnave?

karla21
1. júl 2024

Prosím Vás , budúci školský rok nás čaká rozhodnutie a budeme vyberať so synom gymnázium . Je rozdiel v kvalite vzdelania ? Prosím Vás kto má osobne skúsenosti o názor na školy pre a proti . Ďakujem za pomoc .

Strana
z2
mima000
23. máj 2025
@monolulik

@karla21 ja mam kopec testov, hlavne zo SJ, nakoľko mám ukoncene učiteľstvo SJ a par rokov doučujem popri MD, tak sa nakopilo. A mám aj staré testy, ešte čo ja som sa z nich pripravovala na skúšky.
Ale z mat mam len nejaké. A veľa čerpáme z netu.
Napr. Pred testovanim si spravila všetky testy zo SJ aj M, čo boli na nete.
A teraz asi budeme preberať učiva, kde vie, že ma medzery.

@monolulik dobrý deň prajem, je možné žeby ste mi nejaké testy posunuli? S dcérou sa budem postupne pripravovať. Budem vám moc vďačná 🙂 ďakujem.

karla21
autor
23. máj 2025
@mima000

@monolulik dobrý deň prajem, je možné žeby ste mi nejaké testy posunuli? S dcérou sa budem postupne pripravovať. Budem vám moc vďačná 🙂 ďakujem.

@mima000 až budúci rok pôjdete ? Na akú školu ste sa rozhodli ?

karla21
autor
23. máj 2025
@mima000

@mima000 pýtam sa koli tomu, že ak pôjdete na gymnázium , tak kľudne dcérke stiahnite examino a nech si postupne prechádza tam učiva . Examino pripravuje aj samotný test, tie su tiež tam . No to je akoby záver prípravy , keď už má všetko prejdené a zvládnuté .

monolulik
24. máj 2025
@mima000

@mima000 dobrý večer.
Ako ste už dostali jednu odpoveď, tak sa aj ja pripájam k examinu.
Na gymnázium najlepšia príprava. Takisto sú tam nejake Kompara, to je podobne ako býva Testovanie 9.
A testy sú väčšinou z netu a kadejaké staré brožúrky, čo mám.
Veľmi odporúčam vedieť vopred, na akú SŠ dieťa ide a aký druh testov sa tam bude robiť.
Väčšina škôl ma ukážkové testy.
A potom treba vyhladavat podobne testy.
Ale do Testovania 9 sme robili v podstate len to. A potom až testy.

mima000
25. máj 2025

Ďakujem dievčata za rady, potrebujem sa len od niečoho odpichnut 🙂 mame cely rok ešte pred sebou

Strana
z2