Kam ísť s 6-ročným dieťaťom v Trnave?
Ahojte🙂 co zaujímavé sa oplatí navštíviť v Trnave, aby to zaujalo 6 ročne dieťa? Chcem ísť len na taky celodenný výlet, centrum je kúsok od stanice, takže niečo v okolí v pesej dostupnosti.. Kľudne aj nejaké múzeum, lepsie detské ihrisko, čokoľvek.. a este poradte restauraciu alebo pizzeriu, kde sa mozeme najest bezlepkovo. Dakujeem🙂
@sandra49 teraz máš toho v Trnave kopu celá pešia zóna je zrekonštruovaná 6 ročne no máš tam Kinder club máš sisidielko na kricku máš laser game a trampolíny alebo aj aqua park v tomto teple .A najesť sa dá buď bokovka v city aréne ale aj pizza Kitty v meste ako fakt máš mega možnosti
Vezmi náhradné oblečenie a hurá do fontán na námestí, na Mestskú vežu sa dá ísť, a ak pozerá Pottera, ak do Rokfortskej klubovne odporúčame ísť.
@sandra49 perfektné ihrisko je za TT SK, a oplati sa mrknut aj Agátka, hned pri tom ihrisku, potocik a jazierko. To vas dovedie az do mekaca 😅
@sandra49 perfektné ihrisko je za TT SK, a oplati sa mrknut aj Agátka, hned pri tom ihrisku, potocik a jazierko. To vas dovedie az do mekaca 😅
@chrobak7 tam by som neuspela, to skôr panta rhei by bol na hodiny..
@vsetkounas hej zrekonštruované? To som nevedela roky som tam nebola. A v tej pizza kitty robia aj bezlepkové? Dakujem🙂
@galganka to je veru fajn nápad s tými fontána mi, budem myslieť na náhradné oblečenie 😊 potter zatial nezaujal. Ale dakujem🙂
@gabu_lienka to znie vyborne. 🙂 A kde prosím ta je to TT SK, alebo co to je? A to agata su nejake dielnicky? Dakujem
Odporucam detsky svet Sisidielko,teda kukni si to na FB ci si myslis ze by to bolo OK, a pizzeria Kitty je hned vedla, super pizza s malym detskym kutikom, je to v strede mesta takze hned mozete dat aj prechadzku👌
A ta pizza Kitty ma aj ine jedla ak hladas nieco bezlepkove
Odporucam detsky svet Sisidielko,teda kukni si to na FB ci si myslis ze by to bolo OK, a pizzeria Kitty je hned vedla, super pizza s malym detskym kutikom, je to v strede mesta takze hned mozete dat aj prechadzku👌
@ivetta1234 super ďakujem za odporúčanie a upresnenie🙂 pozriem to
@ivetta1234 super ďakujem za odporúčanie a upresnenie🙂 pozriem to
@sandra49 z Trojičného námestia si tam do pár minút, prejdeš tam pekne po lávke a za úradom je ihrisko. Z ihriska Dolu kopcom zbehnete popri potoku ku jazierku, tento areál sa volá Agátka. To máte zase na skok do City Arény, kde máš aj kníhkupectvo a dá sa najesť.
@sandra49 z Trojičného námestia si tam do pár minút, prejdeš tam pekne po lávke a za úradom je ihrisko. Z ihriska Dolu kopcom zbehnete popri potoku ku jazierku, tento areál sa volá Agátka. To máte zase na skok do City Arény, kde máš aj kníhkupectvo a dá sa najesť.
@gabu_lienka jeej dakujem ti za takéto detailné vysvetlenie aj vyznačenie, moc si mi pomohla, myslím, ze tomuto by sa mala potešila 😊 ešte raz vďaka!
Ja určite odporúčam kaviareň rokfortska klubovňa, môže si tam sám namiešať drink, je to zaujímavé a tematické s harry potterom
Také fajn ihrisko je potom hneď za tými fontánami na ľavo ako sa ide aj do city arény
Ja určite odporúčam kaviareň rokfortska klubovňa, môže si tam sám namiešať drink, je to zaujímavé a tematické s harry potterom
Také fajn ihrisko je potom hneď za tými fontánami na ľavo ako sa ide aj do city arény
@sasitimi17 dakujem veľmi pekne za tip🙂

@sandra49 Predajňu Dráčika....