icon

Kam ísť s 6-ročným dieťaťom v Trnave?

sandra49
4. júl 2025

Ahojte🙂 co zaujímavé sa oplatí navštíviť v Trnave, aby to zaujalo 6 ročne dieťa? Chcem ísť len na taky celodenný výlet, centrum je kúsok od stanice, takže niečo v okolí v pesej dostupnosti.. Kľudne aj nejaké múzeum, lepsie detské ihrisko, čokoľvek.. a este poradte restauraciu alebo pizzeriu, kde sa mozeme najest bezlepkovo. Dakujeem🙂

chrobak7
4. júl 2025

@sandra49 Predajňu Dráčika....

vsetkounas
4. júl 2025

@sandra49 teraz máš toho v Trnave kopu celá pešia zóna je zrekonštruovaná 6 ročne no máš tam Kinder club máš sisidielko na kricku máš laser game a trampolíny alebo aj aqua park v tomto teple .A najesť sa dá buď bokovka v city aréne ale aj pizza Kitty v meste ako fakt máš mega možnosti

galganka
4. júl 2025

Vezmi náhradné oblečenie a hurá do fontán na námestí, na Mestskú vežu sa dá ísť, a ak pozerá Pottera, ak do Rokfortskej klubovne odporúčame ísť.

gabu_lienka
4. júl 2025

@sandra49 perfektné ihrisko je za TT SK, a oplati sa mrknut aj Agátka, hned pri tom ihrisku, potocik a jazierko. To vas dovedie az do mekaca 😅

sandra49
autor
4. júl 2025
@gabu_lienka

@sandra49 perfektné ihrisko je za TT SK, a oplati sa mrknut aj Agátka, hned pri tom ihrisku, potocik a jazierko. To vas dovedie az do mekaca 😅

@chrobak7 tam by som neuspela, to skôr panta rhei by bol na hodiny..
@vsetkounas hej zrekonštruované? To som nevedela roky som tam nebola. A v tej pizza kitty robia aj bezlepkové? Dakujem🙂
@galganka to je veru fajn nápad s tými fontána mi, budem myslieť na náhradné oblečenie 😊 potter zatial nezaujal. Ale dakujem🙂
@gabu_lienka to znie vyborne. 🙂 A kde prosím ta je to TT SK, alebo co to je? A to agata su nejake dielnicky? Dakujem

ivetta1234
4. júl 2025

Odporucam detsky svet Sisidielko,teda kukni si to na FB ci si myslis ze by to bolo OK, a pizzeria Kitty je hned vedla, super pizza s malym detskym kutikom, je to v strede mesta takze hned mozete dat aj prechadzku👌

ivetta1234
4. júl 2025

A ta pizza Kitty ma aj ine jedla ak hladas nieco bezlepkove

sandra49
autor
4. júl 2025
@ivetta1234

Odporucam detsky svet Sisidielko,teda kukni si to na FB ci si myslis ze by to bolo OK, a pizzeria Kitty je hned vedla, super pizza s malym detskym kutikom, je to v strede mesta takze hned mozete dat aj prechadzku👌

@ivetta1234 super ďakujem za odporúčanie a upresnenie🙂 pozriem to

lucusa015
4. júl 2025

@sandra49 bezlepkové pizza robia v Merkuri a Per tutti to je na námestí vedľa hlavnej pošty

gabu_lienka
4. júl 2025
@sandra49

@ivetta1234 super ďakujem za odporúčanie a upresnenie🙂 pozriem to

@sandra49 z Trojičného námestia si tam do pár minút, prejdeš tam pekne po lávke a za úradom je ihrisko. Z ihriska Dolu kopcom zbehnete popri potoku ku jazierku, tento areál sa volá Agátka. To máte zase na skok do City Arény, kde máš aj kníhkupectvo a dá sa najesť.

sandra49
autor
4. júl 2025
@lucusa015

@sandra49 bezlepkové pizza robia v Merkuri a Per tutti to je na námestí vedľa hlavnej pošty

@lucusa015 ďakujem ti krásne za tip, to viem cca kde je 😊

sandra49
autor
4. júl 2025
@gabu_lienka

@sandra49 z Trojičného námestia si tam do pár minút, prejdeš tam pekne po lávke a za úradom je ihrisko. Z ihriska Dolu kopcom zbehnete popri potoku ku jazierku, tento areál sa volá Agátka. To máte zase na skok do City Arény, kde máš aj kníhkupectvo a dá sa najesť.

@gabu_lienka jeej dakujem ti za takéto detailné vysvetlenie aj vyznačenie, moc si mi pomohla, myslím, ze tomuto by sa mala potešila 😊 ešte raz vďaka!

sasitimi17
6. júl 2025

Ja určite odporúčam kaviareň rokfortska klubovňa, môže si tam sám namiešať drink, je to zaujímavé a tematické s harry potterom
Také fajn ihrisko je potom hneď za tými fontánami na ľavo ako sa ide aj do city arény

sandra49
autor
6. júl 2025
@sasitimi17

Ja určite odporúčam kaviareň rokfortska klubovňa, môže si tam sám namiešať drink, je to zaujímavé a tematické s harry potterom
Také fajn ihrisko je potom hneď za tými fontánami na ľavo ako sa ide aj do city arény

@sasitimi17 dakujem veľmi pekne za tip🙂