Kam na dentálnu hygienu v Trnave?
Prosim odporučte kam chodite na dentálnu hygienu do Trnavy /príp.v okolí a ste spokojné + ako dlho sa čaka na termin a ako to vychádza cenovo. Vďaka!
Maydent, okolo 50 eur. Som spokojná. Predtým som chodila do identicu ( mám tam zubára) a dentálna hygienička si tam podľa mňa zbytočne robila biznis- objednávala nás každý druhý mesiac a platili sme 80 e. Pričom v maydent ( a aj iné hygieničky, ku ktorým sme chodili keď sme bývali v ba) mne odporúčali raz za rok a mužovi raz za polrok.
@belle_vie dakujem. A kde presne prosim sidlia? Nejak sa mi to nedari dohladat na nete. Prip.kontakt aby som sa mohla objednat. Velka vdaka
Maydent, okolo 50 eur. Som spokojná. Predtým som chodila do identicu ( mám tam zubára) a dentálna hygienička si tam podľa mňa zbytočne robila biznis- objednávala nás každý druhý mesiac a platili sme 80 e. Pričom v maydent ( a aj iné hygieničky, ku ktorým sme chodili keď sme bývali v ba) mne odporúčali raz za rok a mužovi raz za polrok.
@belle_vie prosím adresu. Na internete neevidujú.
Skúste si ju vygooglit pod Mária Mayerova. Ale najbližšie termíny má na október.
@anonym_autor Ja chodim k svojmu zubarovi robi aj dentalnu skus termin mas do tyzdna max do dvoch a ma zmluvu takze platis 50 eur a ked to nahras do aplikacie tak ty vratia .Dovera vracia 30 eur vseobecna 40 eur .Hore mas kontakt .Mam iba foto s dcerou bola na prvej preventivnej foto je po . Kontakt je na dverach ked si zvasis foto aj na nastenke 😉
@anonym_autor
odporúčam Katka Silná, Galanta.