icon

Kam na dentálnu hygienu v Trnave?

20. aug 2025

Prosim odporučte kam chodite na dentálnu hygienu do Trnavy /príp.v okolí a ste spokojné + ako dlho sa čaka na termin a ako to vychádza cenovo. Vďaka!

belle_vie
20. aug 2025

Maydent, okolo 50 eur. Som spokojná. Predtým som chodila do identicu ( mám tam zubára) a dentálna hygienička si tam podľa mňa zbytočne robila biznis- objednávala nás každý druhý mesiac a platili sme 80 e. Pričom v maydent ( a aj iné hygieničky, ku ktorým sme chodili keď sme bývali v ba) mne odporúčali raz za rok a mužovi raz za polrok.

autor
20. aug 2025
@belle_vie

Maydent, okolo 50 eur. Som spokojná. Predtým som chodila do identicu ( mám tam zubára) a dentálna hygienička si tam podľa mňa zbytočne robila biznis- objednávala nás každý druhý mesiac a platili sme 80 e. Pričom v maydent ( a aj iné hygieničky, ku ktorým sme chodili keď sme bývali v ba) mne odporúčali raz za rok a mužovi raz za polrok.

@belle_vie dakujem. A kde presne prosim sidlia? Nejak sa mi to nedari dohladat na nete. Prip.kontakt aby som sa mohla objednat. Velka vdaka

isis234
21. aug 2025
@belle_vie

@belle_vie prosím adresu. Na internete neevidujú.

belle_vie
21. aug 2025

Skúste si ju vygooglit pod Mária Mayerova. Ale najbližšie termíny má na október.

isis234
21. aug 2025
@belle_vie

Skúste si ju vygooglit pod Mária Mayerova. Ale najbližšie termíny má na október.

@belle_vie vďaka

vsetkounas
21. aug 2025

@anonym_autor Ja chodim k svojmu zubarovi robi aj dentalnu skus termin mas do tyzdna max do dvoch a ma zmluvu takze platis 50 eur a ked to nahras do aplikacie tak ty vratia .Dovera vracia 30 eur vseobecna 40 eur .Hore mas kontakt .Mam iba foto s dcerou bola na prvej preventivnej foto je po . Kontakt je na dverach ked si zvasis foto aj na nastenke 😉

mondolina
Autor odpoveď zmazal
mondolina
21. aug 2025

@anonym_autor
odporúčam Katka Silná, Galanta.