Kamoška na kočíkovanie z Trnavy
Hladam spolocnicku na kocikovanie z Trnavy, Lincianska. Nebyvame tu dlho a nikoho tu nepoznam 😒 . Mam dcerku, ma 1 rok.
@monuska342 no my sme z Koniarekovej, co nie je az tak daleko. Iba zbehnut z kopca.
@kali010
ano, aj ja som sa z monuskou dohadovala, zajtra by som aj mohla, len ja ten rezim este vopred neviem, to je to
ale tak prinajhorsom papu vezmeme so sebou
ja byvam hore na Druzbe pri Soc. poistovni
@kali010 ahoj a na kedy sa dohodneme ja mam cas aj dnes aj zajtra 🙂
@strapadielko
@kali010 a co keby sme sli vsetky tri?aspon bude veselsie 😉
@monuska342
no ved tak som to myslela🙂
mne zajtra vyhovuje doobeda
@strapadielko a mne zas poobede....a zajtra ma dost prsat takze neviem ci by nam to vyslo.. 🙂
@lulupopo ak si blizko druzby tak mozes ist s nami 🙂
@monuska342
no jo, skoda...dnes ja nemozem a v piatok ma mm narodky, tak bude doma a budeme oslavovat🙂
tak snad na buduci tyzden
@strapadielko nabuduci tyzden to dufam uz vide 😉
Baby.ja.som.DO.konca.buduceho.tyzdna.mimo.tt.tak.sa.mozme.stretnut.az.potom.tesim.sa
baby hocikedy, my ideme na taku kratku dovolenku az v septembri
tesim sa
no co tento tyzden?🙂
uz neprsi, tak by sme aj mohli, nie?🙂
ahojky,zostal tu este niekto na kocikovanie v tt?
je tu niekto aj z prednadrazia?moj syncek ma 3 roky
je tu niekto z Druzby dcerka ma 9 mesiacov?
čaute, kto by mal záujem kočíkovať s mužom v TT?? 😀 August a neskôr 🙂 síce je to ešte kus ale pripraviť sa to musí 😀 😀
Ahojky ja mam termin 11. novembra a chcela by som si tu najst nejaku kamosku na kocikovanie, kavicku a prechadzky je tu najeka 🙂
Ahooj najde sa tu nejaka kamoska na kocikovanie, kavicka...... z tt alebo okolia
@europa2 Ahoj mi sme z druzby a moj maly ma 11 mesiacov 🙂
@marcelatt Ahoj marcela mi sme tiez z druzby mam 11 mesacneho synceka a ty?
jeeej, moj ma tiez 11 mesiacov ... o necele tri tyzdne bude mat rok 🙂
My sme narodeni 26 novembra,vy asi na zaciatku novembra 🙂,som rada ze sa niekto ozval.a co uz spinkate?My uz od 20 dnes isiel skor 🙂
az teraz som zase toto nahodne nasla 🙂) my sme narodeni 9.novembra...spime od pol deviatej dneska a ja si tu vegetim pri pocitaci, manzel pozera futbal 🙂
@marcelatt no ja pozeram telku a manzel akurat prisiel z prace 🙂,aj sa ti maly budieva v noci??a inak ako sa vola??
no, budieva :o(( on papava nad ranom...a teraz cakame dalsie zubky, tak zaciname zase "placlivu stafetu" :o( tie nocne place su strasne...on bude mat rok a este ani jednu noc poriadne neprespal az do rana...aaach a u vas je to ako? a vola sa Tomas 🙂 pisala som ti mail, prisiel?
tvoj drobec sa ako vola? ako spinkava atd?

ahojte ja som z hospodarskej moj drobec ma 1 rok, tak ak ste nejaka poblizku mozme kocikovat, alebo ist spolocne na nejake ihrisko....tiez tu skoro nikoh nepoznam