icon

Kde nájsť kaderníčku na opravu melíru v Trnave?

22. máj 2026

Dobry den. Katastrofa nad katastrofu. Dala som si melir dohodli sme sa ,ze to bude hnede . Mam v hnedych vlasoch rysave . Kadernicku som kontaktovala robi zo seba mrtveho chrobaka. Mame v nedelu birmovku. Neviete mi poradit kadernicku ktora mi to opravi dnes,zajtra Trnava a okolie? Nie moc drahu. ASAP

glorikarebeka
•
22. máj 2026

No to už kaderníčku nezoženieš jedine v nákupnom centre....aj keď som za to neni, ale ja by som si dala asi šampón hnedý

anonym_631c9f
•
22. máj 2026

Toto okolo melira ani nešlo.To máš len na povrchu pár pramienkov? či po celej hlave?
Máš suché, znicene vlasy.Skratila by som ich a poriadne hydratovala, pripadne curly metódu skúsila.A dala by som hnedý šampón

anonym_e00a46
•
22. máj 2026

No baby ti dobre radia
Tak pekne vlasy by si mala, len treba si ich dať dokopy kvalitou

cyberk
•
22. máj 2026

veru,, vyzera to ako doma farbene, rozbi prasiatko doma a chod ku kvalitnej kadernicke, ktora ti toto da dokopy, lacne to nebude, ale co zena neurobi pre zdrave vlasy!

slavomira236
•
22. máj 2026

Tie vlasy mas uplne suche. A ten melir no ved to su 4pramienky..ono zalezi aj na farbe vlasu ako ti stiahne farbu a na kvalite vlasu. Ak je vlas nezdravy ...

biba_18
•
22. máj 2026

kúp si farebný šampon, hydratačnú masku na vlasy, do nedele zhydratuj a zafarbi maskou…
do budúcna používaj cgm metodu a nemelíruj, kučeravé vlasy majú samé o sebe problém, nepotrebuješ ich ešte vysušovať melirom…

anonym_cb933e
•
22. máj 2026

@anonym_autor v TT potom následne odporúčam Kaderníctvo TT - na fb. Pani robí fakt pekné vlasky a vie pracovať s kuceravymi vlasmi.

hsara99
•
22. máj 2026

No, utekaj do arény do COCO, na to že je to kaderníctvo v obchodnom centre baby sú brutálne šikovne a určite ta poriešia. Držím palce

anonym_c364f7
•
24. máj 2026

@anonym_autor urcite nerobit soma experimenty s farebnymi samponmi ako radia vyssie 🫣 v prvom rade vlasy su v zlom stave a v takom stave vlasy sa nezosvetluju, treba ich osetrit a dat do poriadku - tiez mat doma kvalitnu kozmetiku. Co sa tyka opravy meliru bud si ho dat prerobit u kvalitnej kadernicky kde to nebude za maly peniaz alebo o nieco lacnejsia varianta je ist na tomovanie vlasov do povodnej farby aby melir zanikol.

autor
•
31. máj 2026

Dakujem vsetkym , nejak som to pretrpela. Vlasy si dam uz odfarbit len do povodnej farby .