icon

Kde nájsť kaderníčku na opravu melíru v Trnave?

22. máj 2026

Dobry den. Katastrofa nad katastrofu. Dala som si melir dohodli sme sa ,ze to bude hnede . Mam v hnedych vlasoch rysave . Kadernicku som kontaktovala robi zo seba mrtveho chrobaka. Mame v nedelu birmovku. Neviete mi poradit kadernicku ktora mi to opravi dnes,zajtra Trnava a okolie? Nie moc drahu. ASAP

glorikarebeka
22. máj 2026

No to už kaderníčku nezoženieš jedine v nákupnom centre....aj keď som za to neni, ale ja by som si dala asi šampón hnedý

anonym_631c9f
22. máj 2026

Toto okolo melira ani nešlo.To máš len na povrchu pár pramienkov? či po celej hlave?
Máš suché, znicene vlasy.Skratila by som ich a poriadne hydratovala, pripadne curly metódu skúsila.A dala by som hnedý šampón

anonym_e00a46
22. máj 2026

No baby ti dobre radia
Tak pekne vlasy by si mala, len treba si ich dať dokopy kvalitou

cyberk
22. máj 2026

veru,, vyzera to ako doma farbene, rozbi prasiatko doma a chod ku kvalitnej kadernicke, ktora ti toto da dokopy, lacne to nebude, ale co zena neurobi pre zdrave vlasy!

slavomira236
22. máj 2026

Tie vlasy mas uplne suche. A ten melir no ved to su 4pramienky..ono zalezi aj na farbe vlasu ako ti stiahne farbu a na kvalite vlasu. Ak je vlas nezdravy ...

biba_18
22. máj 2026

kúp si farebný šampon, hydratačnú masku na vlasy, do nedele zhydratuj a zafarbi maskou…
do budúcna používaj cgm metodu a nemelíruj, kučeravé vlasy majú samé o sebe problém, nepotrebuješ ich ešte vysušovať melirom…

anonym_cb933e
22. máj 2026

@anonym_autor v TT potom následne odporúčam Kaderníctvo TT - na fb. Pani robí fakt pekné vlasky a vie pracovať s kuceravymi vlasmi.

hsara99
22. máj 2026

No, utekaj do arény do COCO, na to že je to kaderníctvo v obchodnom centre baby sú brutálne šikovne a určite ta poriešia. Držím palce

anonym_c364f7
24. máj 2026

@anonym_autor urcite nerobit soma experimenty s farebnymi samponmi ako radia vyssie 🫣 v prvom rade vlasy su v zlom stave a v takom stave vlasy sa nezosvetluju, treba ich osetrit a dat do poriadku - tiez mat doma kvalitnu kozmetiku. Co sa tyka opravy meliru bud si ho dat prerobit u kvalitnej kadernicky kde to nebude za maly peniaz alebo o nieco lacnejsia varianta je ist na tomovanie vlasov do povodnej farby aby melir zanikol.