icon

Kde robia cenovo dostupné 3D mihalnice?

24. júl 2025

Ahojte kto v Trnave alebo v okolí robi mihalnice za normálnejšiu cenu? Rozumiem ze to je drobná a nie jednoduchá práca ale ja naozaj nie som ochotná dávať za mihalnice 60 eur mesačne 🥲 kľudne ak tu je slečna ktorá sa učí, kľudne aj niekto kto robí len doma rada budem chodiť za normlanejsiu sumu.

micusa2222
24. júl 2025

@anonym_autor nemyslím, že niekto sa bude hrajkať hodinu s úpravou mihalníc za 20 Eur

autor
24. júl 2025
@micusa2222

@anonym_autor nemyslím, že niekto sa bude hrajkať hodinu s úpravou mihalníc za 20 Eur

@micusa2222 a ja som napísala ze chcem platiť 20 eur ?

maxiva
25. júl 2025

A to ti dopĺňa za 60eur?lebo potom väčšinou za doplnanie beru 30

autor
25. júl 2025
@maxiva

A to ti dopĺňa za 60eur?lebo potom väčšinou za doplnanie beru 30

@maxiva u nás sa ceny pohybujú okolo 60eur za nové a to ja nechcem žiadne vejare ak by som chcela nejaký extra objem tak tam si ceny 80eur 🤪 a doplnenie je 45 eur +/-
Za mňa to je strašne veľa...s tým ze na doplnenie sa chodi 2x do mesiaca. Skúšala som alternatívu chodiť na lashlift ale to tiež stojí 40 eur a ten efekt vydrží krátko 🥲 preto píšem ze hľadám niekoho kto s tým kľudne začína a na mne sa bude učiť ale teda za prijateľnejšie sumy

eddrienna
29. júl 2025
@anonym_autor

@maxiva u nás sa ceny pohybujú okolo 60eur za nové a to ja nechcem žiadne vejare ak by som chcela nejaký extra objem tak tam si ceny 80eur 🤪 a doplnenie je 45 eur +/-
Za mňa to je strašne veľa...s tým ze na doplnenie sa chodi 2x do mesiaca. Skúšala som alternatívu chodiť na lashlift ale to tiež stojí 40 eur a ten efekt vydrží krátko 🥲 preto píšem ze hľadám niekoho kto s tým kľudne začína a na mne sa bude učiť ale teda za prijateľnejšie sumy

@anonym_autor ahoj. Ja som chodila k jednej kocke, ktorá už ale tiež dvihla ceny, ale mne od vydržali mihalnice naozaj cely mesiac. Raz som išla po 5 týždňoch pretože inak sa nedalo a stále boli úžasne

autor
31. júl 2025
@eddrienna

@anonym_autor ahoj. Ja som chodila k jednej kocke, ktorá už ale tiež dvihla ceny, ale mne od vydržali mihalnice naozaj cely mesiac. Raz som išla po 5 týždňoch pretože inak sa nedalo a stále boli úžasne

@eddrienna ahoj, ďakujem za odpoveď vieš mi posunúť kontakt?

sasitimi17
31. júl 2025
@eddrienna

@eddrienna aj mne môžeš

eddrienna
31. júl 2025

@anonym_autor
@sasitimi17