Kožná ambulancia pre deti v Trnave
Ahojte poraďte mi dobrú dermatologicku pre dieťa. Ďakujem pekne a kde nie sú dlhé objednávanie doby.
@fatima30 ja som tiež všade hľadala, aj som si chcela zaplatiť termín, ale teda všade čakanie cca 2 mesiace. Nakoniec sme išli do nemocnice v utorok, vtedy berú deti. Neobjednava sa, treba čakať. My sme čakali cca 2 hodiny kým nás zobrali. A boli tam aj menšie bábätka od našej a doktorka povedala, že berie podľa poradia. Od 8 ordinuje, my sme prišli o cca 7:30 a už bola plná čakárne, čakali sme vonku na chodbe pri výťahu
@motogirl699 vau 😒 ďakujem za odpoved ale neriskujem ísť s novorodencom do čakárne plnej deti už teraz bojujeme so soplom a to ma 10 dni 😭 mylslela som že bude jednoduchsie dostať sa ku kožnej, taktiež som ochotna zaplatiť naviac
@sabinami najlepšia kožná je v Banke, ale tiež zohnať termín na dlho. Ako všade. Skúšala som hádam všetkých v okolí a nakoniec sme išli do tej nemocnice. Lebo pokiaľ by som zohnala termín, už by možno aj bolo po probléme a to som nechcela, keďže som potrebovala vedieť z čoho to má
@motogirl699 Ďakujem veľmi pekne pôjdem v utorok ráno. Veľmi si mi pomohla. Len prosím ta kde to tam je? V tej nemocke alebo cez tu bránu v tom komplexe. Dakujem😊
@fatima30 vieš ako je gynekológia? Neviem či si chodila do Trnavy na poradne. Možno toto ti pomôže. Vlastne akoby za gynekológiou.
fiha so synom chodim na gastro tam kde je gynekologia tak hadam to najdem🙂Ale DAKUJEM
@fatima30 podľa tohto by si to mohla nájsť 🙂 ja som tiež nevedela a toto mi pomohlo. Možno bude aj vonku niekto stať a pripadne sa opýtať
@motogirl699 však áno zvládnem to som už veľká 😊👍ďakujem ti
@rosalia
@motogirl699
@sabinami ďakujem kočky dnes som bola o 10 a predo mnou boli iba 2 detičky. Veľmi ste pomohli.
zdravím Vás, oživujem tému, potrebujem s dcérou na kožné, len je to veľmi ťažké sa niekde objednať.... viem, že výmenný lístok netreba, len ako je to s nemocnicou? neviete mi poradiť? alebo aj nejakého iného kožného lekára - TT, GA, NR? ďakujem
@katarina_04 v utorok v nemocnici berú deti. Bez objednania, treba prísť ráno, zobrať si časenku a čakať. Ale výmenný lístok treba
@motogirl699 ďakujem
@motogirl699 dobrý deň.Neviete prosím či v utorky berú aj dospelých?
@maminuska33 tuším vo vedľajšej ambulancii. Ale na 100% istá si nie som
@motogirl699 ak sa smiem opýtať, viete mi povedať, či vezmú aj mimotrnavských? U nás majú všetky tri naraz dovolenku a nikde neberú bez objednania 😞 Súri to.
@katka33 áno, my mame tiež trvalý pobyt v Bratislave
@motogirl699 ďakujem vám

@fatima30 ja tak isto hladam, zatiaľ sa všade dlho čaká ale odkázali ma do nemocnice na kozne vraj majú utorky vyhradené pre deti, žiaľ ale dovolat sa tam neviem a tým pádom neviem, či je potrebné sa objednať alebo stačí prísť a počkať, mam 10 dňového novorodenca nerada by som ho ťahala hore dole zbytocne