Kultúrne a poučné predstavenie pre deti v Trnave
Ahojte mamičky,
Tak ako som sa pýtala ohľadom niečoho kultúrneho čo by mohol žažiť konečne aj môj malý tak som našla niečo zaujímavé. Natrafila som na novú detskú inscenáciu Emoňovia v DJP a hneď som si pomyslela, že by to mohol byť super tip na voľný čas pre deti, preto vám to tu píšem aby som možno, moooožno nejako pomohla. Môj 6-ročný Miško je totiž úplne neposedný a dlhé filmy v kine nikdy nevydrží, takže takéto krátke, interaktívne predstavenie by bola skvelá alternatíva. Čo som zatiaľ čítala na internete tak sa mi páči, že deti sa pri tom hrajú s emóciami, učia sa ich rozpoznať a vyjadriť a zároveň sa zabavia 🙂 ideálne pre všetky detičky, aj pre tie, ktoré sa dlho nevydržia sústrediť.
Som naozaj rada, že je to zároveň kultúrne a poučné, takže deti sa aj zabavia a rodičia majú pocit, že to má zmysel. Poprosím vás o názor, čo si o tom myslíte 🙂
Skoda, ze predstavenia su uz takmer vypredane..

Dnes som o tom pocula, vraj je to aj pre deti s PAS a ine podobne postihnutia, este aj oodychovu miestnost pripravili, deti mozu byt priamo na javisku, po predstaveni este aj nejake hry. Pekny pocin. Skoda, ze limit je 60