Mgr. Daniela Jánošíková PhD. - klinická psychológia Trnava
Ahojte,prosim Vas,je tu niekto kto vie kedy a v akom case volat p.Janosikovu,aby sme sa k nej dostali na nejaky termin? Sme z okolia Kosic,teda osobne objednanie volim ako poslednu moznost🙂
Je ozaj taka dobra v diagnostike deti s PAS?
@babulka1515 koľko prosím vyšlo vyšetrenie v 2023?
@permanentka okolo 100€, teraz aktualne pyta 200
@zuzuliennka1 my sme v decembri platili uz 250€
@babulka1515 môžem sa spýtať ako ste dopadli? Zmenila dg?
@xsuzannex a nema rozdielne ceny ked ide o diagnostiku a rediagnostiku?
@zuzuliennka1 netusim
@xsuzannex to už nie je prehnané trošku? To čo trvá 7 hodín alebo čo, kokso
@permanentka 250 e tusim
@mimixxxx nie...ostal nam autizmus
@babulka1515 ďakujem za odpoveď.
@mimixxxx nie...ostal nam autizmus
@babulka1515 dobry deň.Ak sa môžem opýtať aké ste mali príznaky? Keďže to vyzerálo na Nks.My tiež si myslíme že ide o Nks alebo Autizmus.Uvidime koncom mája.
@babulka1515 dobry deň.Ak sa môžem opýtať aké ste mali príznaky? Keďže to vyzerálo na Nks.My tiež si myslíme že ide o Nks alebo Autizmus.Uvidime koncom mája.
@jarulienka121 tak v podstate je to jedno ake sme mali priznaky kedze nam nechala autizmus🙂
Ale nie preto,ze je to moje dieta,dovolim si tvrdit,ze je ine ako vacsina autistickych deti...samozrejme,kazde je jedinecne,ale u syna je hlavna crta ze je zatial neverbalny,velmi dufame,ze sa to este zmeni😐 co to povie,ale velmi malo...rozumie vacsine,nema sklony k agresivite,ani k sebaposkodzovaniu,nevykrikuje len tak z nicoho nic,ked nanho pozriete,nevsimnete si na prvy pohlad,ze ma diagnozu,pozera vam do oci,nevystraja,nema tiky,nespickuje,smeje sa,klasicke dieta...samozrejme ma nej.svoje crty,je vyberavy v jedle,ma rad svoj sled udalosti,na ktory je zvyknuty,ale inak nic take az...jedna logopedicka nam povedala,ze podla nej najtazsi stupen nks,tak uvidime az rokmi...
@jarulienka121 tak v podstate je to jedno ake sme mali priznaky kedze nam nechala autizmus🙂
Ale nie preto,ze je to moje dieta,dovolim si tvrdit,ze je ine ako vacsina autistickych deti...samozrejme,kazde je jedinecne,ale u syna je hlavna crta ze je zatial neverbalny,velmi dufame,ze sa to este zmeni😐 co to povie,ale velmi malo...rozumie vacsine,nema sklony k agresivite,ani k sebaposkodzovaniu,nevykrikuje len tak z nicoho nic,ked nanho pozriete,nevsimnete si na prvy pohlad,ze ma diagnozu,pozera vam do oci,nevystraja,nema tiky,nespickuje,smeje sa,klasicke dieta...samozrejme ma nej.svoje crty,je vyberavy v jedle,ma rad svoj sled udalosti,na ktory je zvyknuty,ale inak nic take az...jedna logopedicka nam povedala,ze podla nej najtazsi stupen nks,tak uvidime az rokmi...
@babulka1515 pozdravujem, počuli ste o Via abba? Oni sa venujú rozvoju reči pre takéto deti. My sme boli zatiaľ len na 1stretnuti vo Zvolene ale urcite sú aj inde.
@babulka1515 pozdravujem, počuli ste o Via abba? Oni sa venujú rozvoju reči pre takéto deti. My sme boli zatiaľ len na 1stretnuti vo Zvolene ale urcite sú aj inde.
@michaela274 dobry den,nie,pocula som len o abba terapii,ktoru syn absolvoval...co to je prosim Vas? Nejaka metoda?
Dobry den, ako dlho ste prosim vas cakali na spravu o diagnostike od p.Janosikovej? My sme tam boli pred mesiacom a stale nic. Dakujem
@michaela274 dobry den,nie,pocula som len o abba terapii,ktoru syn absolvoval...co to je prosim Vas? Nejaka metoda?
@babulka1515 my sme tiez len o abba terapii poculi ..abo co tam konkretne ide? 🙂
@babulka1515 http://viaaba.sk/ (a je to aba terapia, aplikovana behavioralna analyza, nie abba)
VIA ABA je názov terapeutického centra vo Zvolene, ktoré sa venuje ABA terapii. Druhá pobočka je v Košiciach a volá sa Abiatko. Všetky vzdelávacie programy sú realizované pod pravidelnou supervíziou medzinárodne certifikovanej behaviorálnej analytičky Mgr.Zuzany Maštenovej, BCBA, ktorá študovala v USA. Venujú sa problematike autizmu ako takého, nie (iba) rozvoji reči.

@zuzuliennka1 no mohla by, v piatok ma administratívu, ktovie, prečo nevolá späť, ked vidí 50* to isté číslo... To by chcelo psychologický preskumat😁ked občas zájdem na fb, tam je taka svojpomoc, ze kto tam do TT ide, objedná ďalších...