Morfologicky ultrazvuk po zlých hodnotách z tripple testov - Trnava
Prosím vás, kde by sa dalo ísť na špeciálne sono v takomto prípade? Vyšli mi z tripple testov vyššie hodnoty hcg (2,48 MoM), aj aj keď v labaku riziko vyhodnotili ako negatívne, mam sa objednať na genetiku a sono a rovno sa ma pýtali, či by som isla na amniocentezu. Tomu by som sa rada vyhla a skúsila najprv neinvazivne vyšetrenia, idem na Trisomy test, ale na sono sa neviem nikomu dostať a tlačí ma čas. Odporucala mi sestrička iba Ilavského a Brestanskeho v HC. Prvý povedal, že ma najbližší mesiac nevie zobrať, druhému som sa ešte nedovolala. Kontaktovala som ešte dr. Holana v BA, najbližší termín ma v januari
Dr Babiak v Žiline
@denden77 áno, tiež mam takú info. Len teda s tým rozdielom, že mi tam rovno zoberú krv na trisomy test. Amniocentezu by som keď tak absolvovala ako poslednú možnosť, len ma dr vystrasil, že po 19tt už ju nechcú doktori robiť, takže mam malo času na iné vyšetrenia a nemozem čakať na sono mesiac
Ahoj, presne môj prípad z roku 2018, ako skopírovaný. Pán doktor Grochal ma vzal urgentne, všetko vylúčil, môžem iba odporúčať. Máme zdravú dcérku a podľa testov sme mali mať dieťatko s Downom a rôznymi rázštepmi. Absolvovala som aj genetiku, to je taký pokec iba. Amnio som odmietla po vyšetrení u doktora Grochala. Silno držím palce a verím, že je všetko v poriadku 😊♥️
skus fetalecho košice kde sa na toto tiež špecializuju , pozri aj web stránkua možno by som skorej ešte k tomu dala trisomy test plateny síce stoji 400 € ale určite nie je ten čo preplaca zdravotka
@luckaa89 podla mna je top Dr. Slezak v BA
@lucinka1988 ďakujem, skusim
@veronika2606 teším sa s tebou a ďakujem za povzbudivé slová 🙂
Tak som objednana 17.11. Grochalovi, síce sviatok takže s príplatkov 110e, ale hádam to je dobrá investícia
@luckaa89 Veľmi držím palce ♥️
Ved morfo utz by si mala mat tak ci tak okolo 20-22tt. Ja som mala pozitvne trisomy no dufala som aj tak ze amnio to vyvrati. No ked sme sli na amnio uz nebilo srdiecko. A isla som rodit. No par mesiacov potom sa zadarilo zdrave rainbow baby uz mà 9m je velmi šikovne stastne babo.Daj vediet ako dopadli trisomy .
Dievčatá, ďakujem všetkým za rady. Trisomy sme dali ten rozšírený XY, všetko negatívne a budeme mat po dvoch dievcatkach zdravého chlapčeka. Ešte pôjdem tomu Grochalovi pre úplný pokoj v duši, ale uz verím, že je všetko v najlepšom poriadku ❤️
@luckaa89 Veľmi sa teším, krásna správa ❤️

@luckaa89 este Dr. Grochal v Martine...