Nápor na pôrodnicu v Trnave

lulik87
9. feb 2021

Ahojte, prave som sa dozvedela, ze Piestanska porodnica bude k 19.2.2021 zrusena, teraz sa predpoklada vyssi napor na Trnavsku. Priznam sa, ze ma to nepotesilo, lebo ja mam termin v maji a chcem ist rodit do Trnavskej. Teraz sa obavam, ze poskytnuta zdravotna pomoc moze byt v nizsej miere, alebo nedaj boze bude to na personal dost a nebudu stihat a mozu nieco zanedbat. Co odporucate, len dufat? Alebo ist radsej rodit do Ba.

autumm
9. feb 2021

Maj je ešte daleko a dovtedy sa všeličo môže stať. v bratislave je tiež poriadna plnka. Pretože tu rodia aj ženy ktoré by inač išli rodiť do česka alebo rakúska. A aj tu chýba personál. Napríklad Antolska picha epiduralky iba v určitých hodinách pretože anesteziologovia robia na covid oddeleni.

volterra
9. feb 2021

@lulik87 a bude sa rušiť nastálo, či len teraz ju dočasne reprofilizujú na Covid oddelenie, kým sa situácia nezlepší?

petuska86
9. feb 2021

Čítala som dakde ze aj v Galante zrušili pôrodnicu cize všetko ide do TT. Podľa mňa nápor už tu je. Na fb som čítala že len za január 2021 mali o 70 porodov viac ako bolo za január 2020. Takže ešte keď PN sa pridá bude veselo.

imod28
9. feb 2021

@lulik87 ahoj aj ja mam termín v máji a teda som z Pn ale rodiť budem v TT keďže tam mám doktora. V Pn táto situácia nebude trvať dlho, pevne verím, už dnes koluje po FB list čo písali zamestnanci ministrovi, keďže celá situácia sa deje kvôli riaditeľovi nemocnice a preto, že nemá aký pediater slúžiť pri pôrodoch. Isto to vyriešia do mája 😊.

nika82
9. feb 2021

@imod28 ved on hlada personal pre pol nemocnice ci uz dr setricky proste vsetkych, skrz jeho pristup vela zamestnancov odtial odislo

lulik87
autor
9. feb 2021

@nika82 uz to koluje aj po internete, toto bolo na fb stránke

tinetta
25. mar 2021

Ahojte, je tu niektorá,čo rodila teraz prednedávnom v TT? Mám termín v apríli a neviem poriadne,čo všetko si pobaliť 🙈 zdá sa mi,že mám toho hrozne veľa 🤣